Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Advisering en bemiddeling rundveefosfaatrechten In 2018 treedt het stelsel van fosfaatrechten voor melkvee in werking. Het doel van het fosfaatrechtenstelsel voor melkvee is dat de productie van fosfaat onder het fosfaatplafond komt en blijft. Het stelsel richt zich uitsluitend op bedrijven met… Lees meer Geplaatst op:

  Regeling Agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLb) nog tot 15 september open De nieuwe regeling Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLB) is op 1 januari 2016 ingegaan. De subsidieregeling vervangt zowel de SNL-a als de Groenblauwe Dienstenregeling Limburg. Op dit moment zijn al 700 bedrijven en particulieren overgesta… Lees meer Geplaatst op:

  Agrarische locaties van de Provincie Limburg bij inschrijving te koop In opdracht van de provincie Limburg bieden we u 5 agrarische bedrijfslocaties aan. De objecten zijn te vinden in Evertsoord, Veulen, Venlo en Ysselsteyn. Deze zijn bij inschrijving te koop. Lees meer Geplaatst op:

  Fosfaatreductieplan 2017: Stand van zaken Nederland moet in 2017 de fosfaatproductie terugbrengen naar het niveau dat is toegestaan voor het behoud van derogatie. Het fosfaatreductieplan 2017 is één van de fosfaatreductiemaatregelen en geldt voor melk producerende rundveehouderijbedrij… Lees meer Geplaatst op:

  Geld beschikbaar voor sanering varkens Varkenshouders, met een locatie die weinig ontwikkelingsmogelijkheden heeft, kunnen vanaf 1 september tot en met 31 oktober 2017 deelnemen aan de Regeling Omgevingskwaliteit. Deelnemende varkensbedrijven krijgen een vergoeding om te stoppen met de… Lees meer Geplaatst op:

  Stand van zaken rentederivaten Heeft u een renteruil beëindigd die na 1 januari 2005 is afgesloten en die oorspronkelijk zou lopen tot na 1 april 2011? En is deze door welke omstandigheden dan ook eerder beëindigd dan 1 april 2011? Dan komt u mogelijk voor compensatie in aan… Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling SDE+ najaar 2017 op 3 oktober geopend Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de productie van hernieuwbare energie. Voor de SDE+ 2017 is in het najaar een budget van 6 miljard euro beschikbaar. De subsidie is beschikbaar voor de productie van: her… Lees meer Geplaatst op:

  Agrarische Dagen Someren in meerdere opzichten interessant De 12e editie van de Agrarische Dagen Someren staan op zaterdag 16 en zondag 17 september op de agenda. Het thema is dit jaar 'Voer voor Voedsel'. Op zaterdag is er onder deze titel een interessant symposium dat u gratis kunt bezoeken. De Aelmans… Lees meer Geplaatst op: