Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Sondeer 'track-truck' Aelmans Adviesgroep breidt haar dienstverlening uit met een eigen Sondeer 'track-truck'. Geotechnische¬†(fundering) onderzoeken ter voorbereiding van nieuwbouwontwikkelingen kunnen wij vanaf nu in eigen beheer uitvoeren. Lees meer Geplaatst op:

  5 miljoen euro subsidie beschikbaar voor Marktintroductie Energie-innovatie (MEI) glastuinbouw Voor ondernemers met een glastuinbouwbedrijf die willen gaan investeren in een nieuwe energiezuinige kas, een energiebesparend kasenergiesysteem of hernieuwbare energiebronnen gaat op 1 december 2017 de Subsidieregeling Marktintroductie Energie-in… Lees meer Geplaatst op:

  Regeling Jonge landbouwers in december opnieuw open De subsidieregeling voor Jonge landbouwers gaat in december 2017 voor de 3e keer open. In overleg met het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) is een investeringslijst samengesteld, toegespitst op de wensen van jonge boeren. Lees meer Geplaatst op:

  Advisering en bemiddeling rundveefosfaatrechten In 2018 treedt het stelsel van fosfaatrechten voor melkvee in werking. Het doel van het fosfaatrechtenstelsel voor melkvee is dat de productie van fosfaat onder het fosfaatplafond komt en blijft. Het stelsel richt zich uitsluitend op bedrijven met… Lees meer Geplaatst op:

  Regeling Agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLb) nog tot 15 september open De nieuwe regeling Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLB) is op 1 januari 2016 ingegaan. De subsidieregeling vervangt zowel de SNL-a als de Groenblauwe Dienstenregeling Limburg. Op dit moment zijn al 700 bedrijven en particulieren overgesta… Lees meer Geplaatst op:

  Agrarische locaties van de Provincie Limburg bij inschrijving te koop In opdracht van de provincie Limburg bieden we u 5 agrarische bedrijfslocaties aan. De objecten zijn te vinden in Evertsoord, Veulen, Venlo en Ysselsteyn. Deze zijn bij inschrijving te koop. Lees meer Geplaatst op:

  Fosfaatreductieplan 2017: Stand van zaken Nederland moet in 2017 de fosfaatproductie terugbrengen naar het niveau dat is toegestaan voor het behoud van derogatie. Het fosfaatreductieplan 2017 is √©√©n van de fosfaatreductiemaatregelen en geldt voor melk producerende rundveehouderijbedrij… Lees meer Geplaatst op:

  Geld beschikbaar voor sanering varkens Varkenshouders, met een locatie die weinig ontwikkelingsmogelijkheden heeft, kunnen vanaf 1 september tot en met 31 oktober 2017 deelnemen aan de Regeling Omgevingskwaliteit. Deelnemende varkensbedrijven krijgen een vergoeding om te stoppen met de… Lees meer Geplaatst op: