Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Subsidieregeling SDE+ voorjaar 2018 op 13 maart geopend Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de productie van hernieuwbare energie. Voor de SDE+ 2018 is in het voorjaar een budget van 6 miljard euro beschikbaar. De subsidie is beschikbaar voor de productie van:… Lees meer Geplaatst op:

  De meest veelzijdige makelaar Het Aelmans Vastgoed team is actief over de volle breedte van het 'vastgoed speelveld'. Van woningmakelaardij (waaronder de disciplines nieuwbouw en Buitenstate), bedrijfsmatig onroerend goed tot agrarisch vastgoed. Lees meer Geplaatst op:

  Fosfaatrechten fiscaal afschrijfbaar De kamerbrief van minister Schouten geeft de gewenste duidelijkheid: Fosfaatrechten voor de melkveehouderij worden fiscaal afschrijfbaar. Net als varkens- en pluimveerechten Lees meer Geplaatst op:

  Grond en kuilmonsters en aanvullende gegevens Begin 2018 wordt u als veehouder weer gevraagd aanvullende gegevens aan te leveren en de kringloopwijzer in te vullen. Hiertoe dient de zogenaamde BEX of Derogatieberekening gemaakt te worden. Bij de berekeningen met fosfaatdifferentiatie, BEX en… Lees meer Geplaatst op:

  Te koop: Interessant paardenobject Zuid Limburg Binnenkort in de verkoop: Op een goede plek in Zuid Limburg gelegen, goed onderhouden manegecomplex met pensionstalling, horecavoorziening en ruime bedrijfswoning. Lees meer Geplaatst op:

  VVO's Wordt er op uw bedrijf meer mest geproduceerd dan de bedrijfsplaatsingsruimte, dan moet u een deel van dit overschot laten verwerken. Afhankelijk van het gebied waarin uw bedrijf ligt is dit 10% (overig), 52% (oost) of 59% (zuid). Lees meer Geplaatst op:

  Asbest Wilt u uw asbestdaken verwijderen? Maak dan gebruik van de Subsidieregeling verwijderen asbestdaken. Particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden kunnen gebruik maken van de subsidieregeling. Lees meer Geplaatst op:

  Unieke kans voor paardensport als het om energie gaat Sportverenigingen en sportstichtingen die zijn aangesloten bij NOC*NSF, zoals paardensportverenigingen onder de KNHS-vlag, komen voor de subsidieregeling Energiebesparing en Duurzame energie sportaccommodaties in aanmerking bij investering in ener… Lees meer Geplaatst op: