Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. B.G.H. (Bart) van den Berg RM/RT

Beëdigd NVM Makelaar Wonen / Register Taxateur / NWWI-taxateur

bvandenberg@aelmans.com
06 - 53 54 86 52
Locatie(s): Baexem, Panningen

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

KESSEL - Karreweg-Noord 17 A

Bouwgrond
€198.000,- k.k.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Baexem via 0475 - 459 260. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A KESSEL - Karreweg-Noord 17 A
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Zeer ruime bouwkavel van 3.155m² gelegen aan de rand van het Maasdorp Kessel. Vanuit de achterzijde van de bouwkavel heeft u prachtig uitzicht op De Maas! De bouwkavel is gelegen aan een doodlopende weg (zijarm van de Karreweg-Noord), waaraan nog 2 andere woningen zijn gelegen. Er is reeds een vergunning afgegeven voor de bouw van een vrijstaand landhuis. Uiteraard bent u echter vrij om een woning naar eigen ontwerp te bouwen!

Algemeen
Perceeloppervlakte: 3.155m²
Aanvaarding: in overleg

Omschrijving
Het grondwerk van het bouwperceel is thans al zo aangelegd dat woning (geheel onderkelderd) kan worden gebouwd. Het perceel is zo gelegen dat de Maas zichtbaar is over de veel lager gelegen woningen gelegen aan de Haagweg.
De inhoud van de te bouwen woning moet ten minste 250m³ en mag maximaal 650m³ zijn. De goot- en bouwhoogte van het hoofdgebouw bedragen respectievelijk maximaal 7 en 11 meter.

Bouwvergunning landhuis:

Souterrain
Souterrain (12.80 m x 11.90 m) met buitendeur, portaal met trap naar begane grond, vanaf souterrain met trap naar dakterras.

Begane grond
Grote L-vormige woonkamer met gedeeltelijk een open keuken, aparte eetkamer, ruime T-vormige hal/entree met dubbele voordeur met klassieke overkapping, tuindeuren naar terras en een loopdeur naar het dakterras, toiletruimte, bergkast, ruime slaapkamer met openslaande tuindeuren naar terras en een ruime badkamer welke ook vanuit de slaapkamer te bereiken is.

Eerste verdieping
Overloop, slaapkamer met dakkapel, slaapkamer, slaapkamer, hobbykamer en een badkamer.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Kernen Kessel en kessel-Eik’ van de gemeente Peel en Maas. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Wonen’.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.
?
Ligging
De bouwkavel is gelegen in Kessel. Kessel is onderdeel van de gemeente Peel en Maas. Zo zijn er voorzieningen zoals scholen en winkels. De Maas, De Peel en De Heldense Bossen zijn op korte afstand gelegen. Uitvalswegen als de A2, A67 en A73 zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Hierdoor bent u binnen afzienbare tijd in de nabij gelegen grotere steden, waaronder Eindhoven, Venlo, Weert en Roermond.

Lees meer

Specificaties

Bouwgrond 3.155 m2 perceeloppervlak
Lees meer
De kaart wordt geladen…