Jubileumactie

Dit jaar bestaat Aelmans 30 jaar, een goede reden om te trakteren! Wanneer je jouw woning te koop zet via Aelmans, ontvang je daarom een klus- of wooncadeaukaart ter waarde van €200 bij de opdrachtbevestiging. Daarmee kun je bijvoorbeeld je nieuwe woning inrichten of een begin maken aan de verbouwing! 

 

De actie is geldig via de vestigingen: Margraten, Voerendaal, Panningen en Baexem. De actie is geldig bij een getekende verkoopopdracht van een woning vanaf 15 september tot en met 15 december 2020.

 

Neem snel contact op met de vestiging bij jou in de buurt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Klus Cadeau en Huis & Tuin Cadeau

Kies jij voor klussen of inrichten? Klik op de afbeeldingen en lees alles over hoe de kaart werkt en waar het kan worden ingeleverd. Geef je keuze vervolgens door aan jouw makelaar en wij regelen de rest.

      

 

Waarom kiezen voor Aelmans als makelaar? 

Betrouwbaar en onafhankelijk
Deze twee begrippen staan bij ons voorop. We treden niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen en handelen volgens de NVM-erecode. 

Lokale kennis en een groot netwerk
We weten wat er speelt op de vastgoedmarkt en zijn dan ook meteen op de hoogte van kansen die zich voordoen. Door onze spreiding van kantoren door zuid Nederland hebben we een groot aanbod en weten veel zoekers ons te vinden.  

Brede dienstverlening en kennis in huis
We kunnen bijspringen op gebied van bestemmingsplannen, bodemonderzoeken, asbestinventarisaties en andere voorkomende vraagstukken. Bekijk hier ons gehele dienstenaanbod.

Deskundigheid
We zijn verplicht om onze kennis en certificeringen permanent op peil te houden. Op die manier ben je altijd verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Zekerheid
We zijn verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Dat is ook in belang van onze opdrachtgevers. Mocht er zich een klacht of geschil voordoen, kun je terecht bij de Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie en onafhankelijke tuchtrechtspraak.

 

Geïnteresseerd?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars bij u in de buurt!

Contact opnemen