Stevig geworteld in de land- en tuinbouw

Als agrarisch ondernemer heb je te maken met de dynamiek van de sector, de politiek en de maatschappij. Ontwikkelingen en informatie komen in een hoog tempo op je af. Hoe meer je weet, hoe meer je erachter komt dat een stevige sparringpartner toegevoegde waarde kan leveren.

De adviseurs van Aelmans Agrarische Advisering zijn geworteld in jouw sector. Zij beschikken op basis van hun ervaring over praktische en theoretische kennis en zetten die graag in om je ambities waar te maken. Onze specialisten ondersteunen je bij je bedrijfsvoering of geven een scherpe analyse van de mogelijkheden. Jouw onderneming en de realiteit van morgen staan daarbij centraal.

Adviseurs van Aelmans Agrarisch Advies staan bekend om hun onafhankelijkheid en werken in overleg met jou graag nauw samen met je accountant, financier, notaris of leverancier. Wij adviseren en begeleiden jouw plannen van idee fase en tekentafel tot en met de daadwerkelijke uitvoering.

Wij voeren desgewenst voor jou de onderhandelingen en/of procedures. Daarbij staat ons steeds één doel voor ogen: het behalen van het voor jouw beste resultaat.

Onze agro-certificeringen

Ga naar de website van VAB    
Vragen over de stoppersregeling?

 

Vragen over de stoppersregeling?
Op zoek naar agrarisch vastgoed?

Bekijk het aanbod
Rechten aanbieden of kopen?

Door ons grote netwerk kunnen wij vraag en aanbod van productierechten en betalingsrechten bij elkaar brengen. Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Neem contact met ons op!