Bedrijfsovername

Als ondernemer krijg je vroeg of laat te maken met de overdracht of de verkoop van je onderneming. De beslissingen hieromtrent zijn mogelijk de belangrijkste in je ondernemersloopbaan. Je perspectief, het perspectief van de opvolger én het perspectief van de onderneming worden in grote mate beïnvloed door de keuzes die je al in een vroeg stadium maakt. Het belang van een tijdige en goede voorbereiding mag om die reden niet worden onderschat. Tijdigheid biedt je ook de meeste mogelijkheden om de overdracht naar jouw wensen te realiseren.

Bij bedrijfsopvolging spelen allerlei zakelijke afwegingen met financiële, organisatorische, fiscale en ook juridische aspecten een rol. Daarnaast krijg je ook met persoonlijke afwegingen te maken. Je zult merken dat het ‘je persoonlijk raakt’ als je met bedrijfsopvolging te maken krijgt.

Het gaat om een veelomvattend traject dat met een gedegen planning en voorbereiding soepeler zal verlopen. Een op alle fronten goed geregelde overdracht geeft jou en alle andere betrokkenen heel veel voldoening.

 

 

 

 

Gerelateerde diensten

Heb je een vraag of wil je een afspraak?

Laat hier je gegevens achter en we bellen of mailen je terug.

Uw aanvraag wordt verstuurd Versturen…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We hebben de vraag / afspraak aanvraag ontvangen. We nemen spoedig contact met je op.

Bel / mail mij terug