Vrijwel alle veehouderij sectoren in Nederland hebben te maken met discussies over dierenwelzijn, milieu, landschap en de invloed op onze woon- en leefomgeving. Deze discussies zijn mede ingegeven door de autonome ontwikkeling van het afnemend aantal bedrijven versus schaalvergroting. In deze context wordt de veehouderij geconfronteerd met complexe wet- en regelgeving. Daarbij heeft de bedrijfstak overigens al forse stappen gezet op het gebied van verduurzaming en marktgericht werken.

De adviseurs van Aelmans Agrarische Advisering komen uit de sector en volgen deze trends en ontwikkelingen op de voet. Met hun theoretische en praktische kennis weten ze antwoord te geven op vragen van ondernemers. Onze adviseurs staan daarbij bekend om hun onafhankelijkheid en werken in overleg met jou graag nauw samen met je accountant, financier, notaris of leverancier.

Hoe meer je weet, hoe meer je erachter komt dat een stevige sparringpartner toegevoegde waarde voor je kan leveren. Daarbij staat ons steeds één doel voor ogen: Je helpen bij het realiseren van je ambities van morgen!

Vragen over de stoppersregeling?

 

Vragen over de stoppersregeling?
Rechten aanbieden of kopen?

Door ons grote netwerk kunnen wij vraag en aanbod van productierechten en betalingsrechten bij elkaar brengen. Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Neem contact met ons op!