Factuurcontrole

Energie is een belangrijke kostenpost voor een groot aantal agrarische bedrijven. Denk hierbij o.a. aan verwarmen van kassen en stallen, assimilatiebelichting op glastuinbouwbedrijven en verlichting , ventilatie en koeling op overige agrarische bedrijven. Tevens komen er ook steeds meer agrarische bedrijven die energie leveren aan energiebedrijven. De energiebedrijven sturen de factuur voor energielevering en teruglevering.

Op de energiefacturen staan diverse posten zoals volume en tarief inkoop en verkoop, capaciteit kosten, netwerkkosten, energiebelasting en duurzame energie opslag. Bij kleinverbruikers staan kosten van de regionale netbeheerder op de factuur van de leverancier. Bij grootverbruik is dit gesplitst. In een aantal situaties zijn er meer aansluitingen op het bedrijf.

Aelmans beschikt in de ervaren John van de Ven over een specialist op het gebied van energiecontracten en energiefacturen. Naast het beoordelen van de energiefacturen op fouten en onvolledigheden wordt ook gekeken naar de voordelen  van andere contractvormen voor uw bedrijf. Ook kan daarbij een switch naar een andere leverancier met betere tarieven of betere voorwaarden interessant zijn.

Aangeboden diensten

Onze energieadviseur begeleidt je bij:

  • Factuurcontrole
  • Scan van energiecontracten
  • Opvragen offertes van energiebedrijven
  • Vergelijking offertes van energiebedrijven