Stikstofrechten

De stikstofproblematiek is een veelbesproken onderwerp. Extern salderen is één van de maatregelen die het kabinet neemt om de hoeveelheid stikstofneerslag op Natura-2000 gebieden te verminderen.

Wanneer er iets verandert in uw bedrijfsvoering, zoals een uitbreiding of juist een gedeeltelijke staking van de activiteiten, heeft dat gevolgen voor de stikstofneerslag die door uw bedrijf wordt veroorzaakt. Maar ook als u bijvoorbeeld een woningbouwproject start, of nieuwe wegen aanlegt, leidt dat tot een toename in stikstofdepositie. Om die toename te compenseren heeft u stikstofrechten nodig.

Aelmans heeft door haar werkzaamheden op het gebied van agro, bouw en omgeving een breed netwerk van zowel agrariërs als projectontwikkelaars. Dat netwerk zetten wij graag in om vraag en aanbod van stikstofdepositieruimte bij elkaar te brengen. Wij zorgen voor deskundige begeleiding bij aankoop en verkoop van stikstof/ammoniakrechten.

Heeft u aanbod van stikstof/ammoniak of heeft u juist nog stikstofrechten nodig? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Gerelateerde diensten

Rechten aanbieden of kopen?

Door ons grote netwerk kunnen wij vraag en aanbod van productierechten en betalingsrechten bij elkaar brengen.
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Het formulier wordt verstuurd Versturen…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We nemen spoedig contact met je op.

Formulier versturen