Bedrijfsprofiel, historie en certificeringen

De Aelmans Adviesgroep is actief sinds 1990 en wordt erkend als een toonaangevende adviesorganisatie. De groep wordt gevormd door 5 bedrijfsonderdelen welke op basis van vakgebied zijn georiƫnteerd, te weten Vastgoed, Omgeving, Milieu, Agro en Bouw.

Onderstaande bedrijven vormen samen de Aelmans Adviesgroep:

De groep biedt een breed pakket aan diensten, waarbij de diverse disciplines nauw samenwerken, om voor u als klant een 'totaaloplossing' te realiseren. De kernwaarden die daarbij gehanteerd worden zijn: betrokken, resultaatgericht, vakmanschap en durf.

Onze adviseurs, makelaars, taxateurs, juristen, planologen en diverse andere specialisten leveren telkens weer de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit realiseren we door constante studie, door met beide benen op de grond te blijven staan en door onze resultaatgerichte en integere aanpak. Op basis van onze kwaliteitsborging kunt u verder rekenen op het juiste product op het juiste tijdstip en tegen de afgesproken condities.

Door dichtbij, met durf en vakmanschap kennis te delen, realiseren we onze missie: U helpen bij het realiseren van uw ambities van morgen!