Praktijkgericht en gefundeerd bouwadvies

Of je nu een nieuw bedrijfspand wilt bouwen, een appartementencomplex of je eigen droomhuis. (Nieuw)bouw is een complex traject waar veel bij komt kijken: van bestemmingsplan en vergunningen tot het daadwerkelijke bouwproces met alle bijbehorende plannen, rapporten en afspraken. Door de vele richtlijnen en eisen zie je soms door de bomen, het bos niet meer.

Gelukkig is het voor ons dagelijkse kost. Wij adviseren en begeleiden je dan ook graag met het ontwikkelen van jouw project. 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wij stellen jouw plan centraal en helpen je jouw ambitie of droom te realiseren. Door onze ervaring in de sector en nauwe samenwerking met onze collega’s van de werkvelden Vastgoed, Milieu, Omgeving en Agro kunnen we je begeleiden gedurende het volledige traject. 

Onze samenwerking begint met een vrijblijvende kennismaking. Samen kijken we naar jouw wensen en ideeën voor het te (ver)bouwen gebouw. Wij laten je zien wat we voor het project kunnen betekenen. Is er een klik, dan gaan we naar de tekentafel. Onze architect brengt al jouw wensen en ideeën samen in een mooi en bovenal, praktisch ontwerp. 

Als het ontwerp er ligt, werken we alle berekeningen in detail uit. We zorgen dat het plan voldoet aan het bouwbesluit, dat we de bestektekeningen in orde hebben en dat alle benodigde documenten voor de vergunningaanvraag geregeld zijn. Zo kunnen we de vergunningaanvraag zo compleet mogelijk indienen bij de gemeente. Dat scheelt tijd én geld. 

Onze opdrachtgevers zijn ondernemers, particulieren en overheden. Benieuwd naar onze referenties? Klik op de link aan de rechterkant. 

Sinds 1 mei 2021 is Bouwkundig Atelier Franco Hendricks onderdeel van Aelmans Adviesgroep. Bouwkundig Atelier Franco Hendricks biedt een totaalconcept op het gebied van wonen en werken. Van kleine tot grote verbouwingen, het ontwerpen van nieuwbouw woningen, kantoren, bedrijven en ateliers. Bekijk het portfolio van Franco Hendricks hier.

Bouwadvies nodig?

Heb je plannen voor een verbouwing of nieuwbouw? Liggen de ideeën wel op tafel maar kun je hulp gebruiken met de uitwerking? Of zit je met een specifieke vraag met betrekking tot het ontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze bouw-certificeringen

Ga naar de website van VCA    
Referenties Aelmans

Benieuwd naar onze referenties in het werkveld Bouw? Klik hier voor een greep uit onze projecten.

Klik hier
Referenties Franco Hendriks

Bekijk een selectie van referenties van diverse bouwprojecten van Franco Hendriks.

Bekijk het portfolio