Bestek en aanbesteding

Voordat de bouw kan beginnen, is het belangrijk dat het bouwbedrijf en de opdrachtgever precies weten wat er gebouwd gaat worden en hoe dit gebouwd moet worden. Daarom wordt een (bouwkundig) bestek opgesteld. Dit bestek is een omschrijving van het bouwwerk en de bijbehorende werkzaamheden. Daarnaast zijn ook alle technische en juridische bepalingen aangegeven. De materialen en de uitvoeringsvoorwaarden zijn ook in het bestek beschreven zodat de aannemer precies weet wat er gebouwd moet worden en wat er verder van de aannemer wordt verwacht. Uiteraard kunnen wij het bouwbestek voor je opstellen. 

Het (bouwkundig) bestek wordt samen met de tekeningen gebruikt voor de aanbesteding. Ook daarbij helpen wij bij het aanschrijven, vergelijken en selecteren van de aannemers. Zo kun je de aannemers kiezen die het beste bij jouw project passen. 

Ook kun je ervoor kiezen om een technische omschrijving op te laten stellen. Dit is een beknopte variant op het bouwkundig bestek en kan eveneens gebruikt worden voor de aanbesteding.

Gerelateerde diensten

Heb je een vraag of wil je een afspraak?

Laat hier je gegevens achter en we bellen of mailen je terug.

Uw aanvraag wordt verstuurd Versturen…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We hebben de vraag / afspraak aanvraag ontvangen. We nemen spoedig contact met je op.

Bel / mail mij terug