Milieu

Aelmans beschikt over een milieuteam met een sterke naam bij haar opdrachtgevers. Zowel voor overheid, bedrijfsleven als particulier zijn we een betrouwbare en onafhankelijke partner bij het oplossen van milieuvraagstukken.

Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van bodem- en geotechnisch onderzoek, werkzaamheden in het kader van het bouwstoffenbesluit, het begeleiden /coördineren van bodemsaneringen, flora- en fauna onderzoek en het uitvoeren van asbestinventarisaties. Ze zijn specialisten die uw taal spreken, service bieden en staan voor hoge kwaliteit en een bruikbaar advies met als resultaat de beste oplossing.

Van betrekkelijk eenvoudig onderzoek tot begeleiding bij de uitvoering van een omvangrijk saneringsproject. Onze adviseurs verzorgen alle formaliteiten en dragen zorg voor een correcte uitvoering. Waar nodig werken zij samen met collega's om een fullservice dienstverlening voor aannemer, ontwikkelaar, overheid of particulier te leveren.

Ons milieuadviesbureau wordt gevormd door Aelmans Eco, Archimil en Nipa Milieutechniek. We werken vanuit de locaties Ubachsberg Baexem, Asten en Oss en kunnen daardoor een breed palet aan opdrachtgevers bedienen.

Heb je een vraag of wil je een afspraak?

Laat hier je gegevens achter en we bellen of mailen je terug.

Uw aanvraag wordt verstuurd Versturen…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We hebben de vraag / afspraak aanvraag ontvangen. We nemen spoedig contact met je op.

Bel / mail mij terug