Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Invoering realitime Vervoersbewijs Dierlijke Mest is uitgesteld De invoering van het rVDM, die gepland stond voor 1 januari 2021, is uitgesteld tot na het mestseizoen 2020. Lees meer Geplaatst op:

  Meld maïsteelt op zand- en lössgrond uiterlijk 15 februari bij RVO Vanaf 20 januari tot uiterlijk 15 februari 2021 is het mogelijk om maïsteelt op zand- en lössgrond te melden bij RVO. Via een kadastrale of topografische aanduiding moet aangegeven worden op welke percelen maïs geteeld gaat worden. Daarnaast… Lees meer Geplaatst op:

  Derogatie of fosfaatdifferentiatie toepassen in 2021? Let op de geldigheid van grondmonsters Voor fosfaatdifferentiatie komt er hoogstwaarschijnlijk een verlenging van 1 jaar voor de geldigheid van grondmonsters. Voor het toepassen van grondmonsters voor derogatie geldt dit niet. Lees meer Geplaatst op:

  Marcel van Hoek: Welkome versterking bij team Agrarisch en Landelijk Vastgoed Vanaf 1 januari 2021 is Marcel van Hoek in dienst bij Aelmans Makelaars & Rentmeesters. Hij werkt vanuit de vestiging Baexem. Marcel zijn specialisatie ligt op het vlak van Agrarisch en Landelijk Vastgoed in de breedste zin des woords. Onderstaand… Lees meer Geplaatst op:

  Taxeren Taxeren is meer dan zomaar een waarde bepalen. Binnen de agrarisch sector hebben we te maken met diverse sectoren, zoals pluimvee, melkvee, varkens, geiten, akker-/(glas)tuinbouw etc.. Binnen elke sector heb je te maken met verschillende factoren… Lees meer Geplaatst op:

  Het NSW Rangschikkingsbesluit gewijzigd Het gewijzigd rangschikkingsbesluit NSW is op 11 september 2020 gepubliceerd. Hiermee is een einde gekomen aan een grondige evaluatie van de Natuurschoonwet. De Natuurschoonwet is, nog steeds een prima instrument om het bezit en behoud van landgoe… Lees meer Geplaatst op:

  Uitbreiding ISDE subsidieregeling in 2021 Het kabinet trekt miljoenen uit om de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) per 1 januari 2021 uit te breiden. Woningeigenaren kunnen vanaf dat moment - naast de bestaande subsidie voor de aanschaf van een warmtepomp of zonneboiler - ook een… Lees meer Geplaatst op:

  Overgangsregeling grondmonsters duidelijk, versoepeling bij fosfaatarme grond De fosfaattoestand voor landbouwgrond wordt vanaf 1 januari 2021 bepaald op basis van de indicatoren PAL- en P-PAE-getal. Lees meer Geplaatst op: