Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Goedkopere varkensrechten voor innovatieve boer Vanaf 15 september wordt de tweede fase van de Regeling Omgevingskwaliteit opengesteld. Varkenshouders die op een geschikte locatie (geur) willen investeren in innovaties gericht op duurzaamheid én verbetering van de leefomgeving kunnen varkensr… Lees meer Geplaatst op:

  Jan Horsmans 25 jaar in dienst Op 1 juni 1993 trad Jan Horsmans in dienst bij de Aelmans Adviesgroep. Met zijn ervaring als ‘Districts Bureauhouder’ en als ‘Regelingsdeskundige’ bracht Jan veel praktische en bedrijfseconomische kennis mee in het toen nog jonge bedrijf… Lees meer Geplaatst op:

  Aspergevakbeurs 2018 in Maria Hoop Op het bedrijf van Goertz Asperges in Maria Hoop tonen nationale en internationale spelers op donderdag 28 juni hun nieuwste ontwikkelingen voor de aspergesector. Daarnaast toont Goertz een aantal recent doorgevoerde innovaties. Lees meer Geplaatst op:

  ZLTO Onderwerpenbeurs in Den Bosch Tijdens de ZLTO Onderwerpenbeurs 2018 op woensdag 27 juni is de Aelmans Adviesgroep met een stand vertegenwoordigd. Lees meer Geplaatst op:

  Huisvesting arbeidsmigranten van cruciaal belang voor toekomst land- en tuinbouw De land- en tuinbouw in Zuidoost Nederland moet meer en meer concurreren met de logistieke sector en de maakindustrie, als het gaat om personeel. Door de roep om 'handjes' in de zorgsector wordt het probleem nog groter. De huisvesting van arbeid… Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans Adviesgroep neemt Tonnaer Adviseurs Omgevingsrecht over Omgevingsrecht is actueel, voortdurend in ontwikkeling en iedereen heeft ermee te maken. Om de klant nog beter van dienst te zijn, gaat Tonnaer vanaf 1 juni verder onder de vlag van de Aelmans Adviesgroep. De winst: één sterke partner voor opdr… Lees meer Geplaatst op:

  Aanvragen derogatievergunning Nederland heeft voor de jaren 2018 en 2019 opnieuw derogatie gekregen, dit onder een aantal nieuwe voorwaarden. Voor 2018 kunt u voor uw landbouwbedrijf een derogatievergunning aanvragen van 6 juni tot en met 4 juli 2018. Lees meer Geplaatst op:

  Subsidie POP3 – Limburg: Emissie naar grondwater Van 14 mei tot en met 22 juni 2018 is paragraaf 2 'Fysieke investeringen voor innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen' (onderdeel emissie naar grondwater) opengesteld. Deze subsidieverordening is onderdeel van het Plattelandsontwik… Lees meer Geplaatst op: