Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Nieuwe bestemming voor DSM-torens in Sittard Projectontwikkelaar en particulier belegger Mulleners Vastgoed heeft het kantoor van DSM Sittard gekocht en gaat het gebouw herontwikkelen naar een duurzame, multifunctionele en toekomstgerichte plek. Lees meer Geplaatst op:

  Nieuwe regels rondom brandveiligheid van stallen Veehouderijen worden de komende jaren verplicht om meer maatregelen te nemen ter voorkoming van stalbranden en diersterfte. Dat heeft demissionair minister van Landbouw Schouten onlangs aangekondigd. Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) Wilt u als MKB’er energie besparen en uw bedrijf verduurzamen? Dan kan de subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) u daarbij helpen. Lees meer Geplaatst op:

  Aanvullende informatie over uitgestelde zaaidatum vanggewas na mais De uiterlijke zaaidatum van het verplichte vanggewas na mais op zand- en lössgrond werd vorige week op het laatste moment verschoven naar 31 oktober. We voorzien u graag van de voorwaarden en andere aanvullende informatie. Lees meer Geplaatst op:

  Uiterste zaaidatum vanggewassen uitgesteld naar 31 oktober! Omdat de maïs op veel plekken later rijp is dan normaal en in veel gevallen de datum 1 oktober niet gehaald gaat worden, is de uiterste zaaidatum van een vanggewas na de teelt van mais dit jaar verplaatst naar 31 oktober. Meer informatie volgt zo… Lees meer Geplaatst op:

  NVM introduceert nieuwe opzet Open Huizen Dag 2021 De NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen) maakt een nieuwe opzet bekend van de NVM Open Huizen Dag. Geïnteresseerde consumenten met vragen over hun woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkhed… Lees meer Geplaatst op:

  Gevolgen wateroverlast voor ANLb nog onduidelijk De wateroverlast van medio juli in het zuiden van het land heeft ook veel gevolgen voor het ANLb. Hierdoor is het in de overstroomde gebieden op veel plaatsen onmogelijk om aan de beheereisen te voldoen. Lees meer Geplaatst op:

  Fosfaat verrekenen Akkerbouwers die te veel dierlijke mest hebben gebruikt, mogen dat in het jaar daarna verrekenen. Tenminste, als het niet meer dan 20 kilogram fosfaat per hectare bouwland betreft. Lees meer Geplaatst op: