Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Jubileumactie Aelmans 30 jaar Dit jaar bestaat Aelmans 30 jaar, een goede reden om te trakteren! Wanneer je jouw woning te koop zet via Aelmans, ontvang je daarom een klus- of wooncadeaukaart ter waarde van €200 bij de opdrachtbevestiging. Daarmee kun je bijvoorbeeld je nieu… Lees meer Geplaatst op:

  Scholings- en adviesbudget voor boeren en tuinders Landbouwminister Carola Schouten heeft onlangs bekend gemaakt dat boeren en tuinders een voucher van 1.500 euro krijgen die zij kunnen gebruiken voor onafhankelijk advies of scholing. De voucher is een van de onderdelen van het plan om innovatie op… Lees meer Geplaatst op:

  Overdracht fosfaatrechten tijdelijk niet mogelijk Van 11 september tot en met 5 oktober is het voor melkveehouders niet mogelijk om de overdracht van fosfaatrechten te melden, te ondertekenen of in te trekken bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De organisatie gebruikt de periode… Lees meer Geplaatst op:

  Derogatievergunning 2020 Vanaf 3 augustus tot en met 4 september kan een derogatievergunning worden aangevraagd. Met een derogatievergunning mag er in plaats van 170 kilogram stikstof, 230 of 250 kilogram stikstof uit dierlijke mest per hectare gebruikt worden op landbouw… Lees meer Geplaatst op:

  Subsidie voor melkkoeien van zeldzame runderrassen Ondernemers met melkgevende zeldzame runderrassen kunnen van 1 tot 30 september subsidie aanvragen met een maximum van €150 per melkkoe. Lees meer Geplaatst op:

  Regeling Agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLb) De nieuwe regeling Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLB) is op 1 januari 2016 ingegaan. De subsidieregeling vervangt zowel de SNL-a als de Groenblauwe Dienstenregeling Limburg. Op dit moment zijn de meeste bedrijven en particulieren overges… Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling SDE++ najaar 2020 op 24 november geopend Met de subsidieregeling SDE++ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de productie van hernieuwbare energie. Voor de SDE++ 2020 is in het najaar een budget van 5 miljard euro beschikbaar. De SDE++ subsidieronde najaar 2020 is open van 24… Lees meer Geplaatst op:

  Persbericht: Gemeente Maastricht kiest Aelmans Adviesgroep als makelaar Gemeente Maastricht gunt na een intensief aanbestedingstraject Aelmans Adviesgroep de opdracht om de komende jaren begeleiding te bieden bij makelaars- en bemiddelingsopdrachten van gemeentelijk vastgoed. Lees meer Geplaatst op: