Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Een scherp oog voor mestbeleid en regelingen bij paarden Als paardenhouder wordt u ‘opgezadeld’ met steeds meer wettelijke verplichtingen. Het wordt met het jaar complexer. De registratie van grond en mest zijn vaak al bekende onderwerpen. Sinds 2021 is daar de I&R-registratie van paarden bij gekome… Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans Adviesgroep ontvangt nieuw certificaat voor gebruik duurzame diesel HVO De sondeer track-truck van Aelmans Adviesgroep rijdt al vanaf mei 2020 op HVO (Hydrotreated Vegetable Oil), de meest duurzame dieselbrandstof van het moment. André Hoffman, die verantwoordelijk is voor de kwaliteitszorg binnen Aelmans Adviesgroep,… Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans en AMH makelaars samen sterk op de woningmarkt in Zuid Limburg Persbericht - Aelmans is per 1 februari 2022 een strategische samenwerking aangegaan met AMH makelaars uit Maastricht. De kantoren versterken elkaar met specialistische én lokale kennis en jarenlange ervaring in de makelaardij. Lees meer Geplaatst op:

  Financieringsgilde Limburg helpt MKB met de juiste financieringskeuzes Met Financieringsgilde Limburg is een nieuw bedrijfsonderdeel toegevoegd aan de Aelmans Adviesgroep. Lees meer Geplaatst op:

  Verduurzamen met zonnepanelen; uw groene PK’s Paardenbedrijven maar ook particulieren met paarden beschikken met hun stallen, maneges en loodsen over het algemeen over grote dakoppervlaktes. Vaak zijn deze geschikt voor zonnepanelen. De energietransitie in Nederland vraagt om hernieuwbare ene… Lees meer Geplaatst op:

  Hoge energieprijzen dwingen tot nadenken Het zal u niet ontgaan dat de energieprijzen vanaf afgelopen zomer fors zijn gestegen. Voor bedrijven die nog in hun leveringsperiode met een eerder afgesproken relatief lage vaste prijs zitten is er niet veel aan de hand. Maar als het contract af… Lees meer Geplaatst op:

  Betere voorwaarden voor ISDE subsidie in 2022 Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor een zonneboiler, een (hybride) warmtepomp, isolatiemaatregelen en aansluiting op een warmtenet. Zakelijke gebruikers komen in… Lees meer Geplaatst op:

  Meld uiterlijk 15 februari maispercelen op zand- en lössgrond Dit jaar mais telen op zand- of lössgrond? Meld dit dan uiterlijk 15 februari bij RVO. Lees meer Geplaatst op: