Nieuws

 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
 
stafdiensten
  Investeringssubsidies agrarische sector Om investeringen in innovatie, duurzaamheid en dierwelzijn te stimuleren binnen de agrarische sector, zijn er subsidies beschikbaar. Wij willen u graag attenderen op twee subsidies die mogelijk interessant kunnen zijn: de fysieke investeringen 2022… Lees meer Geplaatst op:

  Optimale synergie tussen drie ‘bodembureaus’ Als toonaangevende adviesorganisatie op het gebied van de fysieke leefomgeving focust Aelmans Adviesgroep zich vanuit twaalf vestigingen op de werkvelden Vastgoed, Omgeving, Milieu, Agro en Bouw. Vestigingen die nauw met elkaar samenwerken en dat… Lees meer Geplaatst op:

  Aanvragen derogatievergunning 2022 Vanaf 15 november tot en met 13 december 2022 kan een derogatievergunning worden aangevraagd voor 2022. Met een derogatievergunning mag er in plaats van 170 kilogram stikstof, 230 of 250 kilogram stikstof uit dierlijke mest per hectare gebruikt… Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans Adviesgroep neemt nieuwe locatie in Rosmalen in gebruik De groei van Aelmans Adviesgroep in de afgelopen jaren zorgt ervoor dat we op kantoor Vught uit onze jas zijn gegroeid. Vanaf vandaag nemen we onze nieuwe stek in Rosmalen in gebruik! Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans Adviesgroep tekent ‘Partner in Education’-convenant met Fontys Economie en Communicatie Goed contact houden met het onderwijs vinden we erg belangrijk. Dat doen we onder andere door het aanbieden van stageplekken, het geven van gastlessen en het deelnemen aan carrièredagen op diverse scholen. Lees meer Geplaatst op:

  Hoogte basis- en vergroeningspremie 2022 is bekend Heeft u subsidies uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) aangevraagd in de Gecombineerde Opgave? Dan kunt u in december 2022 waarschijnlijk de definitieve uitbetaling verwachten. Lees meer Geplaatst op:

  Financiële ondersteuning subsidieaanvragen Provincie De provincie wil subsidieaanvragen van POP-3 subsidie, aangevraagd in 2022, stimuleren en kwalitatief verbeteren. De provincie doet dit door een financiële bijdrage beschikbaar te stellen aan POP3-subsidieaanvragers. Lees meer Geplaatst op:

  Aanmelden GLB-subsidies vanaf 1 maart 2023 De aanmeldingsperiode voor deelname aan GLB is uitgesteld naar 1 maart t/m 15 mei 2023. De aanmeldperiode van 1 december 2022 t/m 31 januari 2023 is hiedoor komen te vervallen. Lees meer Geplaatst op: