Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Aelmans Adviesgroep bestaat 30 jaar In 1990 startten Jo en Marjolein Aelmans hun bedrijf. Een agrarisch adviesbureau, dat snel groeide. Wie had toen gedacht dat het bedrijf zich zo zou ontwikkelen als in de afgelopen 30 jaar? Lees meer Geplaatst op:

  Herstel fosfaatrechtenstelsel vleesvee Minister Carola Schouten heeft onlangs in een wetsvoorstel de eerder gemaakte beleidsregel opgenomen. Hierdoor zijn voor jongvee alleen fosfaatrechten nodig voor de dieren die gehouden worden om een kalf te krijgen. Voor jongvee van vleesvee dat… Lees meer Geplaatst op:

  Financiering Windpark Egchelse Heide is rond Op 30 juni jl. was de Financial Close voor het windpark Egchelse Heide definitief. Voor het project is circa 27 miljoen euro bijeengebracht door de leden van Coöperatie Peel Energie, de aandeelhouders en ASN Groenprojectenfonds. Lees meer Geplaatst op:

  Met trots presenteren wij Pouderoyen Tonnaer Onze collega’s van Pouderoyen Compagnons en Tonnaer Adviseurs in Omgevingsrecht werken achter de schermen al geruime tijd samen aan het verbeteren en duurzaam inrichten van de fysieke leefomgeving. De adviseurs en specialisten van Pouderoyen en… Lees meer Geplaatst op:

  Nederlandse derogatie verlengd onder voorwaarden Vandaag stemden de Europese lidstaten in met een verlenging van de Nederlandse derogatie tot en met 2021 Lees meer Geplaatst op:

  Meeste pachtnormen lager in 2020 Per 1 juli 2020 gaan de nieuwe pachtnormen in. De pachtnormen bepalen de hoogst toelaatbare pachtprijs voor akkerbouw- en grasland, tuinland, agrarische gebouwen en agrarische woningen en worden ieder jaar vastgesteld door de minister van Landbouw,… Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans sondeer track-truck rijdt op fossielvrije brandstof De sondeer track-truck van Aelmans Adviesgroep rijdt vanaf nu op HVO (Hydrotreated Vegetable Oil), de meest duurzame dieselbrandstof van dit moment. Lees meer Geplaatst op:

  Buitenstate Magazine 2020 Het Buitenstate Magazine staat boordevol interessante reportages over landelijk wonen. Lees meer Geplaatst op: