Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Voorschot uitbetaling van de basis- en vergroeningsbetaling Vraagt u GLB- subsidies aan in de Gecombineerde opgave? Dan kunt u vanaf 18 mei een voorschot aanvragen voor de uitbetaling. Dit deel van de subsidie krijgt u in juli 2020 uitbetaald. Lees meer Geplaatst op:

  Een jaar uitstel realisatie voor SDE+ projecten met realisatietermijn in 2020 Alle projecten met een SDE+-beschikking kennen een realisatietermijn. Dit is een uiterste datum waarop het project moet zijn gerealiseerd. Lees meer Geplaatst op:

  Geen uitstel Gecombineerde opgave in Nederland Ondanks de Corona-crisis blijft de uiterste datum voor de Gecombineerde opgave 15 mei. Minister Carola Schouten verleent boeren en tuinders geen uitstel voor het indienen van de Gecombineerde Opgave. De Europese Commissie stond één maand uitstel… Lees meer Geplaatst op:

  Corona en dienstverlening Aelmans Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Maar ook in tijden dat er veel van u en ons gevraagd wordt, staan we onverminderd met onze dienstverlening voor u klaar. Lees meer Geplaatst op:

  Stikstofregistratiesysteem nieuwe weg naar natuurvergunning De verlaging van de maximumsnelheid biedt ruimte voor de afgifte van natuurvergunningen. Dit geldt in eerste instantie voor de woningbouw en een beperkt aantal grote infraprojecten. Echter: De stikstofruimte is niet overal beschikbaar. Zo zal in… Lees meer Geplaatst op:

  Coronavirus: maatregelen overheid en GDI In dit bericht informeren we u over een aantal maatregelen die de overheid neemt om de economische gevolgen van het coronavirus op te vangen. Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling Energie-efficiëntie en Hernieuwbare energie Glastuinbouw 2020 (EHG) Bent u een glastuinder en wilt u investeren in energie-efficiënte en hernieuwbare energie? Dan kunt u van 2 maart t/m 30 juni 2020 subsidie aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). U krijgt maximaal 25% vergoed van de kosten… Lees meer Geplaatst op:

  Gecombineerde opgave vanaf 1 maart open Vanaf 1 maart staat de jaarlijkse Gecombineerde opgave weer klaar. U krijgt eind februari een uitnodiging als u verplicht bent om de opgave te doen. U heeft tot en met 15 mei 2020 de tijd om uw opgave in te vullen en te versturen. Er zijn in 2020… Lees meer Geplaatst op: