Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Een eigen boomstammenhuis in het Maasdal bij Geulle Het boomstamhuis van onze relatie Rochus Ekhart is genomineerd als één van de 10 leukste huizen van TV-programma BinnensteBuiten van KRO-NRCV. Rochus Ekhart is de eigenaar van East West Log Homes, een bouwbedrijf gespecialiseerd in alle vormen… Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans Adviesgroep breidt dienstenpakket uit met Vastgoedmanagement Het beheren van vastgoed is tijdrovend. De meeste ondernemers steken liever tijd in hun core business, dan in het beheer van hun (bedrijfs)complexen. Aelmans Adviesgroep speelt in op die toenemende vraag vanuit haar opdrachtgevers met de introduct… Lees meer Geplaatst op:

  Aanvullende informatie over meldplicht maïsteelt Eerder publiceerden we het artikel over de meldplicht van maïsteelt op zand- en lössgrond. We hebben twee aanvullingen die we jullie niet willen onthouden. De eerste aanvulling gaat over de meldplicht voor particulieren. De tweede aanvulling gaat… Lees meer Geplaatst op:

  Meld maïsteelt op zand- en lössgrond uiterlijk 15 februari bij RVO Vanaf 20 januari tot uiterlijk 15 februari 2021 is het mogelijk om maïsteelt op zand- en lössgrond te melden bij RVO. Via het perceelsregister moet aangegeven worden op welke percelen maïs geteeld gaat worden. Daarnaast moet de oppervlakte van… Lees meer Geplaatst op:

  Personeel binden in de land- en tuinbouw? Zorg voor goede huisvesting De vraag naar arbeidsmigranten is groot. Bijkomend probleem is dat er over het algemeen een gebrek is aan geschikte huisvesting. De land- en tuinbouw in Zuidoost Nederland moet op het gebied van personeel bovendien concurreren met de logistieke… Lees meer Geplaatst op:

  Invoering realitime Vervoersbewijs Dierlijke Mest is uitgesteld De invoering van het rVDM, die gepland stond voor 1 januari 2021, is uitgesteld tot na het mestseizoen 2021. Lees meer Geplaatst op:

  Derogatie of fosfaatdifferentiatie toepassen in 2021? Let op de geldigheid van grondmonsters Voor fosfaatdifferentiatie komt er hoogstwaarschijnlijk een verlenging van 1 jaar voor de geldigheid van grondmonsters. Voor het toepassen van grondmonsters voor derogatie geldt dit niet. Lees meer Geplaatst op:

  Marcel van Hoek: Welkome versterking bij team Agrarisch en Landelijk Vastgoed Vanaf 1 januari 2021 is Marcel van Hoek in dienst bij Aelmans Rentmeesters & Makelaars. Hij werkt vanuit de vestiging Baexem. Marcel zijn specialisatie ligt op het vlak van Agrarisch en Landelijk Vastgoed in de breedste zin des woords. Onderstaand… Lees meer Geplaatst op: