Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Kabinet stimuleert innovatie en verduurzaming stallen Veehouders die willen investeren in nieuwe technieken die helpen om de uitstoot van vervuilende stoffen te verminderen, kunnen gebruikmaken van de Subsidiemodules brongerichte verduurzaming stal- en managementmaatregelen (Sbv). Lees meer Geplaatst op:

  Regeling tegemoetkoming land- en tuinbouwondernemers De Europese Commissie heeft de Regeling tegemoetkoming land- en tuinbouwondernemers COVID-19 van de Nederlandse overheid goedgekeurd. Het gaat om de Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw en de Tegemoetkoming fritesaardappeltelers.… Lees meer Geplaatst op:

  Actualiteiten energiemarkt De energiemarkt is voortdurend in beweging. Met dit bericht gaan we kort in op enkele actuele ontwikkelingen. Doe er uw voordeel mee. Lees meer Geplaatst op:

  Voorschot uitbetaling van de basis- en vergroeningsbetaling Vraagt u GLB- subsidies aan in de Gecombineerde opgave? Dan kunt u vanaf 18 mei een voorschot aanvragen voor de uitbetaling. Dit deel van de subsidie krijgt u in juli 2020 uitbetaald. Lees meer Geplaatst op:

  Een jaar uitstel realisatie voor SDE+ projecten met realisatietermijn in 2020 Alle projecten met een SDE+-beschikking kennen een realisatietermijn. Dit is een uiterste datum waarop het project moet zijn gerealiseerd. Lees meer Geplaatst op:

  Geen uitstel Gecombineerde opgave in Nederland Ondanks de Corona-crisis blijft de uiterste datum voor de Gecombineerde opgave 15 mei. Minister Carola Schouten verleent boeren en tuinders geen uitstel voor het indienen van de Gecombineerde Opgave. De Europese Commissie stond één maand uitstel… Lees meer Geplaatst op:

  Corona en dienstverlening Aelmans Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Maar ook in tijden dat er veel van u en ons gevraagd wordt, staan we onverminderd met onze dienstverlening voor u klaar. Lees meer Geplaatst op:

  Stikstofregistratiesysteem nieuwe weg naar natuurvergunning De verlaging van de maximumsnelheid biedt ruimte voor de afgifte van natuurvergunningen. Dit geldt in eerste instantie voor de woningbouw en een beperkt aantal grote infraprojecten. Echter: De stikstofruimte is niet overal beschikbaar. Zo zal in… Lees meer Geplaatst op: