Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  ANLb-beheercontract met één jaar verlengd bij groen stoplicht Het einde van de zesjarige beheerperiode van Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLb) is in zicht. Aan de hand van het stoplichtprincipe wordt bepaald of een beheerovereenkomst wel of niet verlengd word t/m 31 december 2022. Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling SDE++ najaar 2020 op 24 november geopend Met de subsidieregeling SDE++ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de productie van hernieuwbare energie. Voor de SDE++ 2020 is in het najaar een budget van 5 miljard euro beschikbaar. De SDE++ subsidieronde najaar 2020 is open van 24… Lees meer Geplaatst op:

  Ontwerp Provinciale Omgevingsvisie Limburg ter inzage t/m 18 oktober Bij herontwikkeling van bestaand vastgoed en uitbreidingsplannen speelt het provinciaal beleid, zeker in het buitengebied, een grote rol. De Provincie Limburg heeft haar provinciaal beleid vastgelegd in het Provinciaal Omgevingsplan Limburg 2014… Lees meer Geplaatst op:

  Scholings- en adviesbudget voor boeren en tuinders Landbouwminister Carola Schouten heeft onlangs bekend gemaakt dat boeren en tuinders een voucher van 1.500 euro krijgen die zij kunnen gebruiken voor onafhankelijk advies of scholing. De voucher is een van de onderdelen van het plan om innovatie op… Lees meer Geplaatst op:

  Mijlpaal op het gebied van duurzaamheid voor Peel en Maas Donderdag 24 september 2020 vormde letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt voor Peel en Maas. Aan de Preuskesdijk werd door wethouder Paul Sanders de eerste heipaal van Windpark Egchelse Heide geslagen. Met steun van bijna 200 obligatiehouders bou… Lees meer Geplaatst op:

  Meld vanggewas na maïs uiterlijk 1 oktober Het telen van een vanggewas na het oogsten van maïs is verplicht op zand- en lössgrond. Op uiterlijk 1 oktober moet het vanggewas na mais op zand- en lössgrond worden opgegeven in de Gecombineerde Opgave. Niet alleen wintergraan dat volgend jaar… Lees meer Geplaatst op:

  Vrijstaand landelijk huis helft goedkoper dan Amsterdam Uit het laatste marktonderzoek van Buitenstate makelaars (40 NVM kantoren) blijkt dat je op het platteland voor hetzelfde geld vrijstaand én twee keer zo groot woont. Lees meer Geplaatst op:

  Jubileumactie Aelmans 30 jaar Dit jaar bestaat Aelmans 30 jaar, een goede reden om te trakteren! Wanneer je jouw woning te koop zet via Aelmans, ontvang je daarom een klus- of wooncadeaukaart ter waarde van €200 bij de opdrachtbevestiging. Daarmee kun je bijvoorbeeld je nieu… Lees meer Geplaatst op: