Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Coronavirus: maatregelen overheid en GDI In dit bericht informeren we u over een aantal maatregelen die de overheid neemt om de economische gevolgen van het coronavirus op te vangen. Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling Energie-efficiëntie en Hernieuwbare energie Glastuinbouw 2020 (EHG) Bent u een glastuinder en wilt u investeren in energie-efficiënte en hernieuwbare energie? Dan kunt u van 2 maart t/m 30 juni 2020 subsidie aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). U krijgt maximaal 25% vergoed van de kosten… Lees meer Geplaatst op:

  Gecombineerde opgave vanaf 1 maart open Vanaf 1 maart staat de jaarlijkse Gecombineerde opgave weer klaar. U krijgt eind februari een uitnodiging als u verplicht bent om de opgave te doen. U heeft tot en met 15 mei 2020 de tijd om uw opgave in te vullen en te versturen. Er zijn in 2020… Lees meer Geplaatst op:

  Vergunning Wet natuurbescherming glastuinbouw De uitspraken van de Raad van State op 29 mei 2019 inzake beroepen tegen de verlening van vergunningen Wet natuurbescherming (Wnb) op basis van het Programma Aanpak Stikstof (PAS) heeft ook gevolgen voor de glastuinbouwsector. Lees meer Geplaatst op:

  Gensom Group timmert aardig aan de weg De bouw van de 7,5 ha grote tuinbouwkas van de Genson Group in Someren vordert gestaag. De kas wordt volledig ingericht voor de teelt van aardbeienstek en wordt voorzien van de nieuwste technieken waaronder een innovatief transportsysteem voor het… Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans Adviesgroep met stand op HortiContact Van dinsdag 18 tot en met donderdag 20 februari geeft ons tuinbouw team akte de présence op HortiContact 2020 in de evenementenhal in Gorinchem. Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling SDE+ voorjaar 2020 op 17 maart geopend Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de productie van hernieuwbare energie. Voor de SDE+ 2020 is in het voorjaar een budget van 2 miljard euro beschikbaar. De SDE+ subsidieronde voorjaar 2020 is open van 17… Lees meer Geplaatst op:

  Concept-Notitie Reikwijdte en Detailniveau Naar verwachting treedt de nieuwe Omgevingswet per 1 januari 2021 in werking. Op basis van deze wet dient elke provincie een provinciale omgevingsvisie op te stellen. De provincie Limburg is momenteel druk bezig met het voorbereiden van de concept… Lees meer Geplaatst op: