Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Vleesveehouders vrijwillig vrijgesteld van Rundveefosfaatrechten Vleesvee- en zoogkoeienhouders kunnen, door een nieuwe regeling, vrijstelling krijgen voor het houden van jongvee. Hiervoor zijn, in het geval van keuze voor de vrijwillige vrijstelling, geen fosfaatrechten meer nodig. Lees meer Geplaatst op:

  Vanggewassen ecologisch aandachtsgebied uiterlijk 15 oktober inzaaien Heeft u gekozen om voor de vergroeningsbetaling uw ecologisch aandachtsgebied (EA) in te vullen met vanggewassen? Houd er dan rekening mee dat u dit vanggewas uiterlijk 15 oktober moet inzaaien. Lees meer Geplaatst op:

  Subsidie sportaccommodaties Als compensatie voor een aanpassing van de BTW-regels stelt het Rijk zo’n 240 miljoen euro beschikbaar voor sportinvesteringen door gemeenten en amateursportorganisaties. Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling SDE+ najaar 2018 op 2 oktober geopend Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de productie van hernieuwbare energie. Voor de SDE+ 2018 is in het najaar een budget van 6 miljard euro beschikbaar. Dit is gelijk aan het budget van dit voorjaar. Het… Lees meer Geplaatst op:

  Goedkopere varkensrechten voor innovatieve boer Vanaf 15 september wordt de tweede fase van de Regeling Omgevingskwaliteit opengesteld. Varkenshouders die op een geschikte locatie (geur) willen investeren in innovaties gericht op duurzaamheid én verbetering van de leefomgeving kunnen varkensr… Lees meer Geplaatst op:

  Jan Horsmans 25 jaar in dienst Op 1 juni 1993 trad Jan Horsmans in dienst bij de Aelmans Adviesgroep. Met zijn ervaring als ‘Districts Bureauhouder’ en als ‘Regelingsdeskundige’ bracht Jan veel praktische en bedrijfseconomische kennis mee in het toen nog jonge bedrijf… Lees meer Geplaatst op:

  Aspergevakbeurs 2018 in Maria Hoop Op het bedrijf van Goertz Asperges in Maria Hoop tonen nationale en internationale spelers op donderdag 28 juni hun nieuwste ontwikkelingen voor de aspergesector. Daarnaast toont Goertz een aantal recent doorgevoerde innovaties. Lees meer Geplaatst op:

  ZLTO Onderwerpenbeurs in Den Bosch Tijdens de ZLTO Onderwerpenbeurs 2018 op woensdag 27 juni is de Aelmans Adviesgroep met een stand vertegenwoordigd. Lees meer Geplaatst op: