Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Programma aanpak Stikstof (PAS) De Raad van State heeft met haar uitspraak van 29 mei jl. het gebruik van het PAS (Programma Aanpak Stikstof) verboden. De uitspraak heeft direct gevolgen voor het vaststellen van plannen, projecten én voor vergunningverlening die kunnen leiden… Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans deelnemer 'Gewasdag Asperge en Boomteelt' De gewasdag Asperge en Boomkwekerij vindt dit jaar plaats op de zeer vooruitstrevende en indrukwekkende Asperge en Boomkwekerij van Rob van den Beucken in Helden. Aelmans Adviesgroep mag veel ondernemers in deze sectoren tot haar relaties rekene… Lees meer Geplaatst op:

  Agrarische Dagen Someren interessant voor breed publiek De Agrarische Dagen Someren gaat op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019 de 13e editie tegemoet. Het thema van deze editie is ‘Ken uw klant: Samen naar een duurzame kringloop’. Daarbij extra aandacht aan de verbinding tussen de agrarische sec… Lees meer Geplaatst op:

  Wet- en regelgeving paardenhouderij Regelmatig krijgen onze makelaars en adviseurs vragen omtrent wet- en regelgeving in de paardenhouderij. Zowel bedrijfsmatige paardenhouderij als hobbymatige paardenhouderij heeft, in meer of mindere mate, te maken met regelgeving. In veel gevallen… Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling SDE+ najaar 2019 op 29 oktober geopend Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de productie van hernieuwbare energie. Voor de SDE+ 2019 is in het najaar een budget van 5 miljard euro beschikbaar. De SDE+ subsidieronde najaar 2019 is open van 29 okt… Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans Adviesgroep neemt belang in Archimil Asten en Nipa Milieutechniek Oss Per 1 juli heeft de Aelmans Adviesgroep een belang genomen van 50% in Archimil BV (Asten) en Nipa Milieutechniek BV (Oss). Hiermee wordt een verdere uitbreiding en versterking gerealiseerd van zowel het milieu-team binnen de Aelmans-Adviesgroep,… Lees meer Geplaatst op:

  Pensionstal Scheepers in Banholt opent haar deuren Op zondag 8 september presenteert de familie Scheepers in Banholt met trots haar gloednieuwe hippische complex. Met een aantrekkelijk programma is er voor jong en oud het nodige te beleven. De familie Scheepers nodigt u op deze dag graag uit voor… Lees meer Geplaatst op:

  PFAS-problematiek stagneert grondverzet Op maandag 8 juli 2019 heeft Staatssecretaris Van Veldhoven een 'Tijdelijk handelingskader voor hergebruik van PFAS-houdende grond en baggerspecie' verstuurd aan de Tweede Kamer. Lees meer Geplaatst op: