Nieuws

 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
 
stafdiensten
  Aelmans Adviesgroep tekent ‘Partner in Education’-convenant met Fontys Economie en Communicatie Goed contact houden met het onderwijs vinden we erg belangrijk. Dat doen we onder andere door het aanbieden van stageplekken, het geven van gastlessen en het deelnemen aan carrièredagen op diverse scholen. Lees meer Geplaatst op:

  Hoogte basis- en vergroeningspremie 2022 is bekend Heeft u subsidies uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) aangevraagd in de Gecombineerde Opgave? Dan kunt u in december 2022 waarschijnlijk de definitieve uitbetaling verwachten. Lees meer Geplaatst op:

  Financiële ondersteuning subsidieaanvragen Provincie De provincie wil subsidieaanvragen van POP-3 subsidie, aangevraagd in 2022, stimuleren en kwalitatief verbeteren. De provincie doet dit door een financiële bijdrage beschikbaar te stellen aan POP3-subsidieaanvragers. Lees meer Geplaatst op:

  Aanmelden GLB-subsidies vanaf 1 maart 2023 De aanmeldingsperiode voor deelname aan GLB is uitgesteld naar 1 maart t/m 15 mei 2023. De aanmeldperiode van 1 december 2022 t/m 31 januari 2023 is hiedoor komen te vervallen. Lees meer Geplaatst op:

  Van bok op de haverkist naar minister op de zeepkist: mét garantie Johan Remkes stelt in zijn advies ‘Wat wel kan - Uit de impasse en een aanzet voor perspectief’ een gefaseerde uitvoering voor om te komen tot natuurherstel. Lees meer Geplaatst op:

  POP3-subsidie voor fysieke investeringen agrarische ondernemingen De POP3-subsidieaanvraag voor fysieke investeringen kan ingediend worden vanaf 1 november 2022 tot en met 15 december 2022 17.00 uur. Lees meer Geplaatst op:

  Fosfaatbank gaat niet open in 2023 In tegenstelling tot eerder bericht, wordt de fosfaatbank toch niet opengesteld in 2023. Er is onzekerheid omtrent het aantal rechten ten opzichte van het plafond, wegens lopende bezwaar- en beroepsprocedures. Lees meer Geplaatst op:

  Mijn vast energiecontract loopt af, wat te doen? Het is geen nieuws meer dat de energieprijzen op dit moment extreem hoog zijn. Daarbij komt dat veel bedrijven inmiddels geen vaste prijzen meer hebben omdat de vaste prijsperiode is verlopen. Gevolg: fors oplopende energierekeningen. Als de vas… Lees meer Geplaatst op: