Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Vraag uiterlijk 31 maart de Subsidie instandhouding monumenten (Sim) aan Sinds 1 februari kan de Subsidie Instandhouding Monumenten (Sim) worden aangevraagd. Waarvoor is de subsidie bedoeld en wie kan in aanmerking komen voor subsidie? Lees meer Geplaatst op:

  Investeren in zonnepanelen rendabel? EEN SAMENVATTING VAN DE ACTUELE SUBSIDIE- EN FISCALE REGELINGEN VOOR DE AANSCHAF VAN ZONNEPANELEN: Veel ondernemers vragen zich af wat te doen met hun verduurzamingsopgave. Zelf investeren, dak verhuren, samenwerken met marktpartijen of nog een… Lees meer Geplaatst op:

  Een blik op de boerderij 'het hemelrijk' in Ransdaal In het kader van de herbouw van een loods begeleidde Aelmans de nodige ruimtelijke procedures en milieuonderzoeken voor deze klant in Ransdaal. In het nieuwe gebouw komt een groepsappartement voor vakantiegangers en een vakantiewoning. Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans Adviesgroep ontvangt certificaat voor gebruik duurzame diesel HVO De sondeer track-truck rijdt al vanaf mei 2020 op HVO (Hydrotreated Vegetable Oil), de meest duurzame dieselbrandstof van het moment. Onlangs nam adviseur René Kroonen het bijbehorende certificaat voor 2020 in ontvangst. Lees meer Geplaatst op:

  Een eigen boomstammenhuis in het Maasdal bij Geulle Het boomstamhuis van onze relatie Rochus Ekhart is genomineerd als één van de 10 leukste huizen van TV-programma BinnensteBuiten van KRO-NRCV. Rochus Ekhart is de eigenaar van East West Log Homes, een bouwbedrijf gespecialiseerd in alle vormen… Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans Adviesgroep breidt dienstenpakket uit met Vastgoedmanagement Het beheren van vastgoed is tijdrovend. De meeste ondernemers steken liever tijd in hun core business, dan in het beheer van hun (bedrijfs)complexen. Aelmans Adviesgroep speelt in op die toenemende vraag vanuit haar opdrachtgevers met de introduct… Lees meer Geplaatst op:

  Aanvullende informatie over meldplicht maïsteelt Eerder publiceerden we het artikel over de meldplicht van maïsteelt op zand- en lössgrond. We hebben twee aanvullingen die we jullie niet willen onthouden. De eerste aanvulling gaat over de meldplicht voor particulieren. De tweede aanvulling gaat… Lees meer Geplaatst op:

  Meld maïsteelt op zand- en lössgrond uiterlijk 15 februari bij RVO Vanaf 20 januari tot uiterlijk 15 februari 2021 is het mogelijk om maïsteelt op zand- en lössgrond te melden bij RVO. Via het perceelsregister moet aangegeven worden op welke percelen maïs geteeld gaat worden. Daarnaast moet de oppervlakte van… Lees meer Geplaatst op: