Nieuws

 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
 
stafdiensten
  Aelmans en AMH makelaars samen sterk op de woningmarkt in Zuid Limburg Persbericht - Aelmans is per 1 februari 2022 een strategische samenwerking aangegaan met AMH makelaars uit Maastricht. De kantoren versterken elkaar met specialistische én lokale kennis en jarenlange ervaring in de makelaardij. Lees meer Geplaatst op:

  Financieringsgilde Limburg helpt MKB met de juiste financieringskeuzes Met Financieringsgilde Limburg is een nieuw bedrijfsonderdeel toegevoegd aan de Aelmans Adviesgroep. Lees meer Geplaatst op:

  Verduurzamen met zonnepanelen; uw groene PK’s Paardenbedrijven maar ook particulieren met paarden beschikken met hun stallen, maneges en loodsen over het algemeen over grote dakoppervlaktes. Vaak zijn deze geschikt voor zonnepanelen. De energietransitie in Nederland vraagt om hernieuwbare ene… Lees meer Geplaatst op:

  Hoge energieprijzen dwingen tot nadenken Het zal u niet ontgaan dat de energieprijzen vanaf afgelopen zomer fors zijn gestegen. Voor bedrijven die nog in hun leveringsperiode met een eerder afgesproken relatief lage vaste prijs zitten is er niet veel aan de hand. Maar als het contract af… Lees meer Geplaatst op:

  Betere voorwaarden voor ISDE subsidie in 2022 Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor een zonneboiler, een (hybride) warmtepomp, isolatiemaatregelen en aansluiting op een warmtenet. Zakelijke gebruikers komen in… Lees meer Geplaatst op:

  Meld uiterlijk 15 februari maispercelen op zand- en lössgrond Dit jaar mais telen op zand- of lössgrond? Meld dit dan uiterlijk 15 februari bij RVO. Lees meer Geplaatst op:

  Certificaat voor duurzame paardenstallen Vanaf 1 januari kunnen ondernemers hun paardenstal aanmelden voor de Maatlat Duurzame Veehouderij. Deze maatlat van certificeringsinstantie SMK wordt gebruikt om de bouw en verbouw van integraal duurzame stallen te stimuleren. Lees meer Geplaatst op:

  Subsidie groen economisch herstel landbouw Wil jij als actieve landbouwer (met primaire productie) je bedrijf verduurzamen? Dan kom je misschien in aanmerking voor de subsidie Investeren in groen-economisch herstel. Er zijn 38 soorten investeringen waarvoor je subsidie kunt aanvragen, inge… Lees meer Geplaatst op: