Nieuws

 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
 
stafdiensten
  Financieren in de vollegrond Bij de in Nederland actieve grootbanken is er sprake van een veranderend financieringsbeleid en een totaal gewijzigde financieringshouding. Denk hierbij onder andere aan strengere financieringsnormen, het ontbreken van een vast aanspreekpunt, sect… Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) opent 21 maart 2023 MKB bedrijven welke in Nederland zijn gevestigd en vóór 31 december 2022 zijn ingeschreven bij KVK kunnen in aanmerking komen voor de subsidieregeling Tegemoetkoming Energiekosten MKB. Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling SDE++ 2023 opent op 6 juni 2023 Op 6 juni gaat de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) voor dit jaar open. Bedrijven en (non-profit)instellingen kunnen subsidie aanvragen als ze hernieuwbare energie gaan produceren of CO2 verminderende tec… Lees meer Geplaatst op:

  Update agrarische regelgeving Graag praten we u bij over de meest recente regelgeving. Lees meer Geplaatst op:

  Investeringsregeling POP3+ 2022 Bent u landbouwer en wilt u uw bedrijf verduurzamen of moderniseren? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Investeringssubsidie POP3+ 2022. Deze is nog tot en met 31 januari 2023 open voor aanvragen. Lees meer Geplaatst op:

  Aangepaste voorwaarden voor ISDE subsidie in 2023 Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor een zonneboiler, een (hybride) warmtepomp, isolatiemaatregelen en aansluiting op een warmtenet. Zakelijke gebruikers komen in… Lees meer Geplaatst op:

  BPD regio Zuid en Aelmans Vastgoedmanagement gaan samenwerking aan Het beheer van de vastgoedportefeuille van BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling regio Zuid is overgedragen aan Aelmans Vastgoedmanagement B.V. Lees meer Geplaatst op:

  Crijns Rentmeesters verhuist naar Asten Sinds 1 juni 2021 maakt Crijns Rentmeesters deel uit van de Aelmans Adviesgroep. De toevoeging van de specialisten van Crijns Rentmeesters aan het team van Aelmans heeft zich inmiddels al bewezen Lees meer Geplaatst op: