Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Fiscale aspecten Fosfaatregelingen melkveehouderij - Vraag en antwoord Melkveehouders zijn recent geconfronteerd met een groot aantal maatregelen op het gebied van melkproductie, subsidies bij (gedeeltelijke) beĆ«indiging, invoering van fosfaatrechten et cetera. Aan vrijwel alle maatregelen zitten fiscale gevolgen.… Lees meer Geplaatst op:

  Vertrouwd nieuw gezicht in Peel en Maas Het is u wellicht opgevallen: begin dit jaar zijn de vertrouwde InterMakelaars-borden in Peel en Maas vervangen door de Aelmans- InterMakelaars borden. Lees meer Geplaatst op:

  VABimpuls biedt kansen voor leegstaande stallen of schuren Vanaf 1 maart heeft GS in Brabant een nieuwe aanvraagmogelijkheid geopend voor de voucherregeling van VABimpuls. Met een voucher kan een eigenaar van lege stallen deskundigheid inroepen bij een beslissing over herbestemming of sloop. Ruim 50 eigen… Lees meer Geplaatst op:

  Uitnodiging RO-middag 2018 Aelmans ROM organiseert ook dit jaar, in samenwerking met stedenbouwkundig adviesbureau Pouderoyen Compagnons, een tweetal zgn. RO-middagen. Lees meer Geplaatst op:

  Unieke locatie voor intensieve veehouderij met ruime ontwikkelingsmogelijkheden Bent u op zoek naar een locatie met een riant bouwblok (tot 2,4 ha) en de bijbehorende ammoniak voor de intensieve veehouderij? Lees meer Geplaatst op:

  Gecombineerde Opgave 2018 - Let op de percelen met N-code Ieder jaar krijgen agrarische ondernemers, die verplicht zijn de Gecombineerde Opgave (GDI) in te vullen, een uitnodiging van RVO. De GDI is een geĆÆntegreerde opgave voor Landbouwtelling, mestwetgeving (mestplaatsingsruimte) en GLB Verzamelaanv… Lees meer Geplaatst op:

  Welkom op onze stand tijdens de LIV Aelmans Adviesgroep is dit jaar weer met een stand vertegenwoordigd op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij te Venray van dinsdag 6 t/m donderdag 8 maart. Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling SDE+ voorjaar 2018 op 13 maart geopend Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de productie van hernieuwbare energie. Voor de SDE+ 2018 is in het voorjaar een budget van 6 miljard euro beschikbaar. De subsidie is beschikbaar voor de productie van:… Lees meer Geplaatst op: