Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Het nieuwe GLB gaat toekomstbestendige boeren sterker belonen In 2023 gaat het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) in. Tot die tijd is het huidige GLB van toepassing. De Nederlandse land- en tuinbouw staat voor grote uitdagingen op het gebied van milieu, klimaat en natuur. Het nieuwe GLB richt zich… Lees meer Geplaatst op:

  Voorschot basis- en vergroeningsbetaling 2021 Vraagt u subsidies uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) aan in de Gecombineerde opgave? U kunt een voorschot aanvragen voor de uitbetaling van de basis- en vergroeningsbetaling. In september 2021 krijgt u dan al een deel van de uitbetali… Lees meer Geplaatst op:

  Meldt wijzigingen in EA-vanggewassen op tijd In de gecombineerde opgave worden veranderingen van vanggewassen doorgegeven voor het Ecologisch Aandachtsgebied (EA). Lees meer Geplaatst op:

  Subsidieregeling SDE++ najaar 2021 opent op 5 oktober Bedrijven of (non-)profitinstellingen die hernieuwbare energie gaan produceren of CO2 verminderende technieken gaan toepassen, kunnen gebruik maken van de Stimuleringsregeling duurzame energieproductie en klimaattransitie (SDE++). Met deze subsidi… Lees meer Geplaatst op:

  Omgevingsverordening Limburg 2021 ter inzage Met de komst van de omgevingswet is er een nieuwe omgevingsverordening nodig. Daarin staan alle provinciale regels voor de fysieke leefomgeving, bijvoorbeeld op het gebied van milieu, wegen, water, grond, landbouw, natuur, wonen en ruimte. De nieu… Lees meer Geplaatst op:

  Voorschot basis- en vergroeningsbetaling 2021 Wie subsidie uit het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) heeft aangevraagd in de Gecombineerde opgave, kan een voorschot aanvragen voor de uitbetaling van de basis- en vergroeningsbetaling. Lees meer Geplaatst op:

  Buitenstate Magazine 2021 Het Buitenstate Magazine 2021 staat weer boordevol interessante reportages over landelijk wonen. Lees meer Geplaatst op:

  Advies over duurzaam ondernemerschap met de SABE voucher Wil jij als agrarisch ondernemer advies krijgen op het gebied van duurzaam ondernemerschap? Dan kun je vanaf 31 mei 2021 gebruik maken van de Subsidiemodule Agrarische Bedrijfsadvisering en Educatie (SABE). Lees meer Geplaatst op: