Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Financiering Windpark Egchelse Heide is rond Op 30 juni jl. was de Financial Close voor het windpark Egchelse Heide definitief. Voor het project is circa 27 miljoen euro bijeengebracht door de leden van Coöperatie Peel Energie, de aandeelhouders en ASN Groenprojectenfonds. Lees meer Geplaatst op:

  Met trots presenteren wij Pouderoyen Tonnaer Onze collega’s van Pouderoyen Compagnons en Tonnaer Adviseurs in Omgevingsrecht werken achter de schermen al geruime tijd samen aan het verbeteren en duurzaam inrichten van de fysieke leefomgeving. De adviseurs en specialisten van Pouderoyen en… Lees meer Geplaatst op:

  Nederlandse derogatie verlengd onder voorwaarden Vandaag stemden de Europese lidstaten in met een verlenging van de Nederlandse derogatie tot en met 2021 Lees meer Geplaatst op:

  Meeste pachtnormen lager in 2020 Per 1 juli 2020 gaan de nieuwe pachtnormen in. De pachtnormen bepalen de hoogst toelaatbare pachtprijs voor akkerbouw- en grasland, tuinland, agrarische gebouwen en agrarische woningen en worden ieder jaar vastgesteld door de minister van Landbouw,… Lees meer Geplaatst op:

  Aelmans sondeer track-truck rijdt op fossielvrije brandstof De sondeer track-truck van Aelmans Adviesgroep rijdt vanaf nu op HVO (Hydrotreated Vegetable Oil), de meest duurzame dieselbrandstof van dit moment. Lees meer Geplaatst op:

  Buitenstate Magazine 2020 Het Buitenstate Magazine staat boordevol interessante reportages over landelijk wonen. Lees meer Geplaatst op:

  Kabinet stimuleert innovatie en verduurzaming stallen Veehouders die willen investeren in nieuwe technieken die helpen om de uitstoot van vervuilende stoffen te verminderen, kunnen gebruikmaken van de Subsidiemodules brongerichte verduurzaming stal- en managementmaatregelen (Sbv). Lees meer Geplaatst op:

  Regeling tegemoetkoming land- en tuinbouwondernemers De Europese Commissie heeft de Regeling tegemoetkoming land- en tuinbouwondernemers COVID-19 van de Nederlandse overheid goedgekeurd. Het gaat om de Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw en de Tegemoetkoming fritesaardappeltelers.… Lees meer Geplaatst op: