Nieuws

Filter op werkveld
 
vastgoed
 
omgeving
 
milieu
 
agro
 
bouw
  Investeren in zonnepanelen rendabel? EEN SAMENVATTING VAN DE ACTUELE SUBSIDIE- EN FISCALE REGELINGEN VOOR DE AANSCHAF VAN ZONNEPANELEN: Veel ondernemers vragen zich af wat te doen met hun verduurzamingsopgave. Zelf investeren, dak verhuren, samenwerken met marktpartijen of nog een… Lees meer Geplaatst op:

  Aanvullende informatie over meldplicht maïsteelt Eerder publiceerden we het artikel over de meldplicht van maïsteelt op zand- en lössgrond. We hebben twee aanvullingen die we jullie niet willen onthouden. De eerste aanvulling gaat over de meldplicht voor particulieren. De tweede aanvulling gaat… Lees meer Geplaatst op:

  Meld maïsteelt op zand- en lössgrond uiterlijk 15 februari bij RVO Vanaf 20 januari tot uiterlijk 15 februari 2021 is het mogelijk om maïsteelt op zand- en lössgrond te melden bij RVO. Via het perceelsregister moet aangegeven worden op welke percelen maïs geteeld gaat worden. Daarnaast moet de oppervlakte van… Lees meer Geplaatst op:

  Personeel binden in de land- en tuinbouw? Zorg voor goede huisvesting De vraag naar arbeidsmigranten is groot. Bijkomend probleem is dat er over het algemeen een gebrek is aan geschikte huisvesting. De land- en tuinbouw in Zuidoost Nederland moet op het gebied van personeel bovendien concurreren met de logistieke… Lees meer Geplaatst op:

  Invoering realitime Vervoersbewijs Dierlijke Mest is uitgesteld De invoering van het rVDM, die gepland stond voor 1 januari 2021, is uitgesteld tot na het mestseizoen 2021. Lees meer Geplaatst op:

  Derogatie of fosfaatdifferentiatie toepassen in 2021? Let op de geldigheid van grondmonsters Voor fosfaatdifferentiatie komt er hoogstwaarschijnlijk een verlenging van 1 jaar voor de geldigheid van grondmonsters. Voor het toepassen van grondmonsters voor derogatie geldt dit niet. Lees meer Geplaatst op:

  Marcel van Hoek: Welkome versterking bij team Agrarisch en Landelijk Vastgoed Vanaf 1 januari 2021 is Marcel van Hoek in dienst bij Aelmans Rentmeesters & Makelaars. Hij werkt vanuit de vestiging Baexem. Marcel zijn specialisatie ligt op het vlak van Agrarisch en Landelijk Vastgoed in de breedste zin des woords. Onderstaand… Lees meer Geplaatst op:

  Taxeren Taxeren is meer dan zomaar een waarde bepalen. Binnen de agrarisch sector hebben we te maken met diverse sectoren, zoals pluimvee, melkvee, varkens, geiten, akker-/(glas)tuinbouw etc.. Binnen elke sector heb je te maken met verschillende factoren… Lees meer Geplaatst op: