A2 wegverbreding Het Vonderen-Kerensheide

Geplaatst op 29 augustus 2019

Reeds enige tijd werkt Rijkswaterstaat -tezamen met de provincie Limburg, het Waterschap Limburg en de betrokken gemeenten- aan het verbreden van de snelweg A2, tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide. Het is de bedoeling dat de Rijksweg wordt verbreed naar 2x3 rijstroken plus vluchtstrook en parkway. Het ontwerp voor deze wegverbreding is inmiddels vrijwel klaar. De uitvoerende werkzaamheden worden naar verwachting gestart in 2022.

Als onafhankelijk adviesbureau volgen wij de planontwikkeling nauwlettend. Op grond van ruime kennis en ervaring binnen ons bedrijf op het gebied van vastgoed, minnelijke transacties voor infrastructurele projecten alsook onteigeningen, bieden wij ondersteuning in dit soort processen.

Adviseurs en specialisten van Aelmans Adviesgroep hebben een groot aantal grondeigenaren begeleid en geadviseerd bij de aanleg van de A73, de Buitenring Parkstad en de ondertunneling van de A2 in Maastricht.
Ook voor dit project behartigen wij reeds belangen voor grondeigenaren.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor wat betreft de dienstverlening in het kader van de “verbreding A2 tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide”?

Interesse in een geheel vrijblijvend informatief gesprek? Maak een telefonische afspraak met één van onze adviseurs via het secretariaat van ons kantoor te Baexem (tel. nr. 0475-459260).

Voor uitgebreide informatie kunt u ook de site van Rijswaterstaat raadplegen

Dit artikel heeft betrekking op de volgende werkvelden: