Aelmans Adviesgroep breidt dienstenpakket uit met Vastgoedmanagement

Geplaatst op 08 februari 2021

Het beheren van vastgoed is tijdrovend. De meeste ondernemers steken liever tijd in hun core business, dan in het beheer van hun (bedrijfs)complexen. Aelmans Adviesgroep speelt in op die toenemende vraag vanuit haar opdrachtgevers met de introductie van een nieuwe dienst: Aelmans Vastgoedmanagement.

Aelmans Vastgoedmanagement is gespecialiseerd in het beheren van commercieel onroerend goed en neemt het financieel- administratief, technisch en commercieel beheer van complexen volledig uit handen van ondernemers en beleggers.

Aelmans regelt voor haar opdrachtgevers de financiële aspecten, de huurcontracten, de klachtenafhandeling en coördinatie van het onderhoud van het complex. Dat alles gebeurt middels een portaal dat voor zowel verhuurder als huurder van het complex toegankelijk is. Naast deze praktische zaken adviseert Aelmans haar opdrachtgevers over de optimalisatie van het rendement.

Het vastgoedmanagement team werkt nauw samen met de andere disciplines binnen de Aelmans Adviesgroep om zo een totaaloplossing te kunnen bieden voor haar opdrachtgevers.  

Kijk voor meer informatie op onze pagina Vastgoedmanagement.

Dit artikel heeft betrekking op de volgende werkvelden: