Aelmans Adviesgroep neemt belang in Archimil Asten en Nipa Milieutechniek Oss

Geplaatst op 31 juli 2019

Per 1 juli heeft de Aelmans Adviesgroep een belang genomen van 50% in Archimil BV (Asten) en Nipa Milieutechniek BV (Oss). Hiermee wordt een verdere uitbreiding en versterking gerealiseerd van zowel het milieu-team binnen de Aelmans-Adviesgroep, áls de teams van Archimil en Nipa Milieutechniek. Geografisch ontstaat - met een klantbediening vanuit zowel Voerendaal, Baexem, Asten als Oss - een mooie spreiding in Limburg en Brabant. De milieuteams van de bedrijven omvatten in totaal ca. 35 medewerkers.

De bedrijven zijn op vrijwel vergelijkbare werkterreinen actief, met name op bodemonderzoek en -sanering. Door Archimil en Nipa Milieutechniek kunnen nu geotechniek en asbestinventarisaties uit eigen gelederen worden aangeboden, terwijl door Aelmans nu ook Flora- en Fauna onderzoeken en waterbodemonderzoeken kunnen worden aangeboden.

De samenwerking biedt zowel voor de medewerkers als de klanten een betere borging van dienstverlening, toekomst en kwaliteit. Kortom: Er ontstaan win-winsituaties voor de klanten én de medewerkers.

Het is de bedoeling dat Aelmans haar belang in de beide bedrijven geleidelijk verder uitbouwt. De huidige directie van Archimil/Nipa, bestaande uit Olaf Duisters en Bas van den Bosch, blijft betrokken in de nieuwe samenwerking.

Dit artikel heeft betrekking op de volgende werkvelden: