Aelmans regelt opslagruimte voor goederenmarkt fanfare Baexem

Geplaatst op 23 februari 2021

In tijden van Corona zijn velen van ons (en jullie) aan het opruimen geslagen. Maar waar moet je heen met de spullen? Kringloopwinkels zitten ver vol en online verkopen brengt vaak gedoe met zich mee. Stichting Vrienden van Aurora, fanfare Baexem, heeft daar een oplossing voor gevonden.

Dat doen ze door middel van een ‘Goederenmarkt’: zij halen de spullen op en verkopen ze door. Daar is natuurlijk wel genoeg ruimte voor nodig.

Toen bedrijfsmakelaar Gied Cuijpers in contact kwam met de heer Joris, secretaris van de stichting Vrienden van Aurora, kon er snel geschakeld worden. Ons oude kantoorpand in Baexem wacht nog op een nieuwe eigenaar. Aelmans steunt de stichting graag door dit pand voorlopig beschikbaar te stellen als opslagplek. Op de foto overhandigt bedrijfsmakelaar Gied Cuijpers de sleutel aan de secretaris van de stichting Vrienden van Aurora.

Dhr Joris is erg blij met het nieuwe opslag-‘paleisje’: ‘’Als stichting zijn wij ontzettend blij met deze locatie voor de opslag van onze spullen. De goederenmarkt is een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging, die ten goede komt aan het opleiden van jong muzikaal talent voor de fanfare. We hopen hier nog lang gebruik van mogen te maken.’’

We wensen de stichting veel succes met deze mooie actie!

Dit artikel heeft betrekking op de volgende werkvelden: