Agrarische Dagen Someren 17 en 18 september 2022

Geplaatst op 07 september 2022

De Agrarische Dagen Someren gaat op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 de 14e editie tegemoet. Het thema van deze editie is ‘Zorg voor voedsel’.

Waar de boer met zorg voedsel produceert, moet de maatschappij ook goed voor de producent zorgen. Dit kan alleen maar wanneer we de agrarische sector promoten, aandacht schenken aan de zorg die men stopt in het produceren van voedsel en dit ook waarderen; Iedere dag weer!

De agrarische Dagen Someren zijn uitgegroeid tot een begrip voor de sector in geheel Zuid Nederland. De omvang groeit nog steeds. Dit keer op ruim 32 ha met meer dan 150 standhouders en naar verwachting 12.000 bezoekers.

Aelmans Adviesgroep is dit jaar vertegenwoordigd met een stand en onze indrukwekkende sondeertruck. Verder ontmoet u uiteraard onze vertrouwde agrarisch adviseurs, vastgoed specialisten, bouwadviseurs, en adviseurs uit het omvangrijke team van omgeving en milieu.

Relatiekaarten

Wij ontmoeten je graag op Agrarische Dagen Someren. Als relatie van Aelmans kun je gratis twee entreekaarten bestellen via onderstaande button. 

Bestel hier je kaarten

Alle adviseurs en deskundigen van Aelmans Adviesgroep wensen je bij voorbaat al een mooie en leerzame dag in Someren toe. Voor uitgebreide informatie over locatie en tijdstippen, kijk op de site van Agrarische Dagen Someren.

Dit artikel heeft betrekking op de volgende werkvelden: