Bezoek één van onze informatiebijeenkomsten Nieuw GLB

Geplaatst op 23 november 2022

We hebben in Nederland grote uitdagingen op het gebied van klimaat, natuur en milieu. Het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) richt zich op deze uitdagingen. Het GLB wil boeren belonen die naast het produceren van voedsel ook aandacht hebben voor de natuur en daarin willen investeren. Dat is goed voor de boer én voor de rest van Nederland. Om die reden willen we u in een compact programma zo goed mogelijk bijpraten. Wat betekenen de veranderingen voor u? En hoe bereidt u zich goed en tijdig voor?

Wij bieden u de keuze uit 3 datums en verschillende locaties:

  1. Dinsdag 13 december van 13.30-15.30 uur op ons kantoor in Baexem, of
  2. Woensdag 14 december van 13.30-15.30 uur omgeving Rosmalen, of
  3. Donderdag 15 december van 13.30-15.30 uur op ons kantoor in Voerendaal

Het programma wordt erg praktisch ingestoken. Na ontvangst met koffie en vlaai, zal ingegaan worden op het 7e Actieprogramma, gevolgd door hoe het Nieuwe GLB t/m 2027 eruit zal zien. Aan de hand van een voorbeeldbedrijf wordt alles nog eens duidelijk gemaakt.

De presentaties worden verzorgd door onze specialisten op het gebied van wet- en regelgeving voor de agrarische sector: Marita Kreuels en Gerben Hoogeveen. 

Wij nodigen u van harte uit. Aanmelden kan eenvoudig via onderstaande link. Na aanmelding ontvangt u tijdig een bevestiging met exacte locatie en aanvullende informatie.

Aanmelden

Dit artikel heeft betrekking op de volgende werkvelden: