NVM organiseert opnieuw vernieuwde opzet Open Huizen Dag op 26 maart 2022

Geplaatst op 22 maart 2022

De landelijke NVM Open Huizen Dag is al bijna twintig jaar een begrip op de huizenmarkt. Het was altijd de ideale dag om vrijblijvend koopwoningen te bezichtigen.

Toch heeft de NVM voor een andere opzet gekozen. Daar hebben ze goede redenen voor. Ten eerste is het actuele woningaanbod zo klein dat er weinig woningen zijn om te bezichtigen. Belangrijker nog is dat consumenten diverse woonvragen hebben waarbij deskundig en persoonlijk advies het beste past. Vorig jaar heeft de NVM deze nieuwe opzet van de Open Huizen Dag voor het eerst georganiseerd. Met goede resultaten en tevreden deelnemers. Daarom gaat de NVM verder op de ingeslagen weg. Deelnemen is super eenvoudig.

Deskundig en persoonlijk

Chris van Zantwijk van de NVM legt het uit: “Uit onderzoek komt naar voren dat consumenten op zoek zijn naar deskundig en persoonlijk advies. Met dat gegeven hebben we de NVM Open Huizen Dag als het ware opnieuw uitgevonden. NVM-makelaars gaan consumenten helpen met al hun woonvragen. Met hun lokale kennis krijgt de consument een goed beeld en antwoorden op woonvragen”.

Woonvragen

Huiseigenaren zijn benieuwd naar de waarde van hun woning als ze overwegen om hun huis op termijn te verkopen. Daarbij willen ze ook graag weten hoe het aankomend aanbod aan woningen eruit ziet Behalve vragen over aankomend aanbod is ook verduurzaming een belangrijk onderwerp.. Tijdens de vernieuwde NVM Open Huizen Dag staat persoonlijk en deskundig advies daarom centraal.

Maak een afspraak

Wij kunnen u helpen met deze vragen. En dat doen wij niet alleen aanstaande zaterdag tijdens de Open Huizen Dag, maar wanneer het u uitkomt!

Bel ons voor een afspraak: ☎️045 - 30 30 600.

Dit artikel heeft betrekking op de volgende werkvelden: