Open Dag bij Hovagro - Ontdek de wereld van akkerbouw en techniek

Geplaatst op 15 augustus 2023

Op 3 september opent Hovagro haar deuren voor het publiek tijdens een Open Dag. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de dagelijkse bedrijfsactiviteiten en geavanceerde machines van een modern akkerbouwbedrijf.

De Open Dag bij Hovagro biedt een unieke kans voor zowel jong als oud om een kijkje te nemen achter de schermen van deze bloeiende agrarische onderneming. De organisatie heeft een boeiend programma voorbereid dat bezoekers zal onderdompelen in de fascinerende wereld van moderne akkerbouw en geavanceerde techniek.

Roger van Hoven: "Met deze open dag willen we een brug slaan tussen ons moderne akkerbouwbedrijf en de lokale gemeenschap. We willen laten zien hoe onze machines een integraal onderdeel uitmaken van ons dagelijks werk en hopen hiermee bij te dragen aan het begrip in de omgeving.’’

Eén van de hoogtepunten van de dag is onze rijdende machinepark presentatie, waarbij een indrukwekkend scala aan landbouwmachines langs het publiek zal passeren. Onze deskundige medewerkers zullen elke machine, van tractoren tot oogstmachines, van gedetailleerde toelichting voorzien over hun functies, werking en bijdrage aan duurzame landbouwpraktijken.

Naast de rijdende machinepark presentatie biedt Hovagro verschillende leerzame demonstraties. Bezoekers kunnen zien hoe gewassen worden verzorgd en geoogst, terwijl ze tegelijkertijd meer te weten komen over onze inzet voor milieuvriendelijke landbouwmethoden.

Voor gezinnen is er volop vermaak tijdens de Open Dag. Naast alle informatieve activiteiten zijn er diverse activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Het belooft een gezellige dag uit te worden voor het hele gezin!

Praktische informatie:

  • Datum: 3 september
  • Tijd: 11:00 uur tot 17:00 uur met op gezette tijden de rijdende machinepark presentatie
  • Locatie: Hovagro, Einderweg 17, 6267 NS Cadier en Keer
  • Toegang: Gratis

Meer informatie vindt u hier