Vrijstelling zoogkoeienhouderij

Geplaatst op 06 oktober 2019

Nieuwe Zoogkoeienbedrijven, of bedrijven die voor het jaar 2020 voor het eerst willen deelnemen aan de ‘Vrijstelling Zoogkoeienhouderij’, kunnen dit binnenkort aanmelden bij RVO.

Bedrijven, nieuw of bestaand, die in 2020 voor het eerst willen deelnemen aan de vrijstellingsregeling dienen zich binnenkort te melden bij RVO

Bedrijven die fosfaatrechten inleveren doen dit voor 1 november. Hoeft u geen fosfaatrechten in te leveren dan heeft u tijd tot 1 december.

Bedrijven die in 2019 al aan de vrijstelling deelnemen en dit ook in 2020 willen doen, hoeven zich niet opnieuw te melden. Deelname aan de vrijstellingsregeling loopt automatisch door.

Nieuwe zoogkoeienbedrijven die in 2020 opstarten en willen deelnemen aan de vrijstellingsregeling moeten zich uiterlijk 1 december 2019 aanmelden bij RVO. Deze bedrijven moeten zorgen dat vóór aanmelding een KvK-inschrijving en e-Herkenning geregeld is.

Heeft u vragen over dit onderwerp, wilt u weten of deze regeling op uw bedrijf van toepassing is of wilt u hulp bij de aanvraag van de vrijstelling, neem dan contact op met uw Aelmans bedrijfsadviseur.

Dit artikel heeft betrekking op de volgende werkvelden: