Nieuwbouw bedrijfslocatie te Lierop

Nieuwbouw van een bedrijfslocatie voor groenteverwerking te Lierop. De nieuwe bedrijfslocatie biedt onderdak aan een kantoor, kantine, koelcellen, opslag en een kas.

Het kantoorgedeelte kent een hoge mate van transparantie. Kenmerkend voor het gebouw is de groene accentuering in de gevel. Deze groene belijning loopt door van het kantoor naar de loods waardoor er een verbinding ontstaat tussen de twee functies. Het volledige kantoor en de plint van de loods is opgebouwd uit rood/bruin genuanceerd metselwerk, waardoor het aansluiting vindt bij de rurale omgeving.

De volgende werkzaamheden zijn door Aelmans Adviesgroep verricht:

  • Sonderingen
  • Bodemonderzoek
  • Ontwerp
  • Aanvraag omgevingsvergunningen

Deze referentie heeft betrekking op de volgende werkvelden: