Nieuwbouw werktuigenstalling met kantoor te Dussen

In de gemeenschap van Dussen wordt een opmerkelijk project gerealiseerd dat de toekomstige groei en ontwikkeling van een bedrijf symboliseert. Op een voormalige agrarische locatie zal een modern en veelzijdig industrieel gebouw worden opgetrokken, dat onderdak biedt aan verschillende bedrijfsactiviteiten, zoals kantoorruimtes, een kantine, werkplaats, magazijn en een veilige stalling voor materieel.

Architectonisch ontwerp en uitstraling

Het kantoor, een essentieel onderdeel van het industriële gebouw, wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van baksteen en sandwich gevelpanelen. De bakstenen gevel in een warme roodbruine kleurtint is zorgvuldig gekozen om perfect aan te sluiten bij het landelijke karakter van de omgeving. De terugliggende voorgevel is opgebouwd uit moderne sandwichpanelen die een opvallend contrast creëren. Door middel van een uitkraging wordt de entree van het extra kantoor extra geaccentueerd, waardoor een uitnodigend en onderscheidend element ontstaat. De gevel van de bedrijfshal daarentegen is uitgevoerd in antracietkleurige sandwichpanelen met een rabatprofilering, wat het contrast tussen de functies binnen het gebouw versterkt.

Uitgevoerde werkzaamheden door Aelmans Adviesgroep

De realisatie van dit project is het resultaat van een uitgebreide planning en samenwerking. Aelmans Adviesgroep heeft een belangrijke rol gespeeld bij de diverse aspecten van dit project. De volgende werkzaamheden zijn door hen verricht:
– Bestemmingsplan procedure (Pouderoyen Tonnaer)
– Landschappelijke inpassing (Pouderoyen Tonnaer)
– Funderingsadvies
– Aerius berekening
– Ontwerp
– Aanvraag omgevingsvergunning en (milieu)meldingen

Deze referentie heeft betrekking op de volgende werkvelden: