Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. S.E.E. (Stef) Limpens BSc.

Vastgoed- en Agrarisch adviseur

slimpens@aelmans.com
06 - 45 12 31 77
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

BOCHOLTZ - Tienbaan 1

Melkveehouderij
Prijs op aanvraag
Bedrijfswoning: Ja, 1

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1 BOCHOLTZ - Tienbaan 1
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Geheel vrij gelegen op een steenworp afstand van de grens met Duitsland, bieden wij u een agrarisch bedrijf (melkveehouderij) aan met een ruime vrijstaande woning, zeer functionele stallen, opslag en voldoende voeropslag. Het object is gelegen op een bouwvlak van maar liefs 2,90 ha. en biedt daardoor ruime ontwikkelingsmogelijkheden (ook voor wat betreft andere sectoren). Het is niet alleen mogelijk om melkvee te houden, maar ook het wijzigen van diercategorie of bijvoorbeeld het ontwikkelen van een hippisch complex bestaat tot de mogelijkheden.

Het object is gelegen op een perceel van 18.00.59 ha. en is ook aan te kopen op een kleiner perceel.

Adres : Tienbaan 1
6351 AH Bocholtz
Inhoud woning : circa 800 m³
Ondergrond woning : 0.10.00 ha.
Ondergrond bedrijfslocatie : 2.90.00 ha. (waarvan thans ca. 1 ha. bebouwd)
Cultuurgrond : 15.00.59 ha (er bestaat de mogelijkheid om het object aan te kopen op minder grond).
Milieu vergunning : 350 melkkoeien (A1.100)
150 jongvee (A3.100.1)
Vraagprijs : op aanvraag
Aanvaarding : in overleg

Omschrijving bedrijf
Het melkveebedrijf is thans ingericht voor het houden van 350 melkkoeien en 150 stuks jongvee. Hiervoor zijn eveneens alle benodigde vergunningen aanwezig.

Melkveestal 1 (bouwjaar 1974/1996)
De oorspronkelijke melkveestal is traditioneel gebouwd met houten spanten en is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De gevels zijn opgetrokken in metselwerk. De aanbouw uit 1996 is gedekt met asbestvrije golfplaten.
De stal is verder voorzien van ca. 120 ligboxen, traditionele roosters, 1 strohok/separatieruimte, kantoor, melkinstallatie 2 x 10 Rapid exit 1998 (zij-aan-zij), voorkoeler en technische installatie uit 2017. In totaliteit bevindt zich onder deze stal ca. 1.100 m³ mestopslag.

Melkveestal 2 (bouwjaar 2000/2002)
De in 2000 en 2002 gebouwde melkveestal is opgetrokken in metselwerk en deels gegalvaniseerde stalen spanten. De daken zijn gedekt met golfplaten en de stal is volledig onderkelderd (ca. 3.500 m³ mestopslag aanwezig.)
De stal is voorzien van ca. 240 ligboxen en traditionele roosters. Aan de voorzijde van de stal zijn enkele eenligboxen geplaats en de achterzijde is de mestscheider met bijbehorende installatie (2015) gepositioneerd.

Jongveestal / werkplaats (bouwjaar 1980)
Traditioneel gebouwde jongveestal: opgetrokken in metselwerk, stalen spanten gedekt met asbesthoudende golfplaten. In totaal is er ca. 176 m³ mestopslag aanwezig onder deze stal aanwezig.

Opslagloods (bouwjaar 2000/2017)
De opslagloods is opgetrokken in stalen gegalvaniseerde spanten en het dak is gedekt met asbestvrije golfplaten. De loods is voorzien van betonnen zijmuren tot ca. 2 meter en het resterende gedeelte is opgetrokken met damwandplaten. In de loods zijn diverse spantvakken aanwezig.

Voeropslag:
Op het erf zijn drie sleufsilo’s aanwezig voor de opslag van gras, maïs en/of bijproducten. De voeropslag van in totaal ca. 2.600 m² is te verdelen in één sleufsilo van 90 x 12 x 2,5 meter, één sleufsilo van 50 x 12 x 2,5 meter en één kuilplaat van 50 x 12 x 2,5 meter.

Bedrijfswoning:
Aan de voorzijde van de bedrijfslocatie staat de in 1974 goed onderhouden bedrijfswoning. De woning is opgetrokken uit spouwmuren en het dak is voorzien van keramisch pannendak. De woning voorzien van een aanbouw aan de achterzijde en is uitgevoerd met een moderne keuken en nieuwe badkamer.

Voorzieningen
Elektriciteit : voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter
Wateraansluiting : aanwezig
Gasnetaansluiting : niet aanwezig (via gastank)
Rioolaansluiting : aanwezig
Kozijnen : houten kozijnen
Isolatie : dubbel glas/dakisolatie/spouwmuren
Zonwering : zonnescherm

Indeling
Souterrain
Ruime kelder aanwezig.

Begane grond
De entreehal biedt toegang tot de keuken en woonkamer met houten vloer. Vanuit de betegelde open keuken met aangrenzend gelegen zithoek is het kantoor toegankelijk.

Het keukenblok is uitgerust met een combi-oven, magnetron, afzuigkap, inductiekookplaat, spoelbak, vaatwasser en voldoende opbergkasten. Op de begane grond is verder één toiletruimte gesitueerd.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van 4 ruime slaapkamers, drie ruime bergruimtes (onder dak), een CV-ruimte en een badkamer met ligbad met douche, vaste wastafel en toilet.

Zolder
De tweede verdieping is op dit moment in gebruik als bergzolder.

Tuin
De tuin is rondom gelegen en is verzorgd aangelegd. De tuin met groot gazon is onderhoudsvriendelijk ingericht.


Cultuurgronden
De percelen zijn gelegen in de directe nabijheid van het bedrijf in het buitengebied van Bocholtz.

1: Huiskavel ca. 11.72.99 ha. waarvan 2.90.00 ha bouwvlak en thans ca. 1 ha. bebouwd.
Het perceel is gelegen aangrenzend en ontsloten aan de bedrijfslocatie. Het perceel bestaat uit lössgrond is vrijwel steenvrij, vlak gelegen en geschikt voor alle gangbare akkerbouwmatige teelten. De kavelvorm is te omschrijven als goed en het perceel is goed ontsloten.

2. Semi-huiskavel 6.27.60 ha.
Het perceel is gelegen aangrenzend aan de bedrijfslocatie en is slechts gescheiden door de Stevensweg van de bedrijfslocatie. Het perceel is deels hellend gelegen.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2016’ van de gemeente Simpelveld. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object de bestemming ‘Agrarisch – Agrarisch bedrijf’.

Behalve de (hoofd)bestemming gelden tevens de dubbelbestmmingen ‘Waarde-Archeologie’ en ’leiding-gas’’. Tevens geldt de aanduiding gebiedsaanduiding ‘’milieuzone-bodembeschermings-gebied’’, ‘’milieuzone-grondwaterbeschermingsgebied’’.

Voorgenoemde enkel- en dubbelbestemming bieden geen beperkingen voor het huidige gebruik.

In onderstaande afbeelding is het agrarisch bouwvlak gearceerd. Zoals zichtbaar zijn er ruime ontwikkelingsmogelijkheden voor het uitbreiden van de locatie.

Ligging
Het melkveebedrijf is gelegen aan de doorgaande weg van Bocholtz naar kantoor / industrie terrein World Trade Center Heerlen – Aachen en op circa 500 meter is de dichtstbijzijnde burgerwoning gelegen. De locatie is goed bereikbaar en nabij diverse uitgangswegen gelegen (A76 en N281).

Bijzonderheden
- Levende have en productierechten zijn niet bij de koop inbegrepen;
- Roerende zaken zijn niet in de koop inbegrepen tenzij nader overeen te komen;
- Betalingsrechten zijn bij de koop inbegrepen;
- Het bedrijf wordt onder het btw-regime geleverd.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens of de heer J.V.M. (Jo) Aelmans van ons kantoor te Voerendaal op telefoonnummer: 045-5753255

Lees meer

Specificaties

Bedrijfswoning: Ja, 1
HoofdfunctieMelkveehouderij
Lees meer

Downloads

Brochure Tienbaan 1 te BOCHOLTZ (pdf)