Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. S.E.E. (Stef) Limpens BSc

Landelijk & Agrarisch vastgoed / Agrarisch adviseur

slimpens@aelmans.com
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

EYS - Eyserheide 1

Overig Agrarisch
€895.000,- k.k.

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1 EYS - Eyserheide 1
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Wonen en werken combineren op een van de mooiste locaties van Zuid-Limburg; het is mogelijk op Eyserheide! Deze agrarische bedrijfslocatie is gelegen aan de rand van Eyserheide en kent diverse exploitatiemogelijkheden. Het geheel wordt gebruikt voor onder andere: woondoeleinden, pluktuin, ondergeschikte horeca, boerderijcamping, caravanstalling en opslag.

De locatie is georiënteerd op het zuiden en geniet prachtige vergezichten over het glooiende Limburgse heuvelland.

Woonhuis
Via de ruime hal is de toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en kelder bereikbaar. Middels de openslaande deuren met glas-in-lood-ramen heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houten vloer. De keuken is bereikbaar via zowel de woonkamer als de hal. De oude keuken is reeds verwijderd en de authentieke tegelvloer is nog aanwezig. Via de keuken zijn de bijkeuken en de berging bereikbaar.
De kelder is voorzien van een provisie- en CV-ruimte.

Middels de houten trappartij is de verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad, douche en vaste wastafel.

Via de vaste trap is de zolder te bereiken. Hier bevindt zich de 4e slaapkamer en bergruimte.

Bedrijfsgebouwen
Bedrijfsloods 1 (ca. 265 m²)
De loods is gebouwd in 1992 en is opgetrokken in spouw rondom stalen spanten. Het dak is geïsoleerd en de vloer is uitgevoerd in gevlinderd beton.
Thans is de loods gedeeltelijk in gebruik voor horeca activiteiten. Er is tevens sanitair aanwezig voor de campinggasten.

Bedrijfsloods 2 (ca. 763 m²)
De loods is gebouwd in 1997 en is opgetrokken in spouw rondom stalen spanten. Het dak is geïsoleerd en de vloer is uitgevoerd in gevlinderd beton. De loods wordt gebruikt voor de opslag van machines en caravans.

Campingterrein
Het campingterrein is gelegen aan de zuidzijde van de woning en geniet prachtig uitzicht. Aan de achterzijde van loods 1 is een terras aangelegd.

Perceel met pluktuin en fruitboomgaard
Aan de achterzijde van de bedrijfsopstallen en woonhuis is een perceel landbouwgrond van ca. 1.5 ha. gelegen. Dit perceel is gelegen in een zuidhelling en thans in gebruik als pluktuin en fruitboomgaard.

Het perceel is daarnaast ook zeer geschikt voor de teelt van druiven. Een nieuw uniek wijndomein met proeflokaal behoort hier dan ook tot een van de exploitatiemogelijkheden

Bestemming
Het object is gelegen binnen de contouren van het bestemmingsplan ‘Eyserheide 1-3 te Eys’ en heeft daarbinnen de enkelbestemming ‘Agrarisch-bedrijf’ toegekend gekregen. Het bestemmingsplan is vastgesteld op 21 februari 2013. Binnen deze bestemming is het thans toegestaan om naast agrarische activiteiten tevens een caravanstalling en boerderijcamping te exploiteren.
Op 4 juli 2018 is door de gemeente een omgevingsvergunning verleend voor niet-agrarische activiteiten in de vorm van kleinschalige horeca (met terras), bewerking en/of verkoop aan de boerderij van agrarische producten en dagrecreatie in de vorm van plukken en workshops agrarische producten. In het kader van die vergunningverlening is tevens het kampeerterrein verkleind naar 5 standplaatsen.
Voor de op dit moment bestaande situatie, die afwijkt van de vergunning van 4 juli 2018, is door de gemeente op 13 januari 2020 een tijdelijke omgevingsvergunning verleend voor de duur van 3 jaar.
Indien een aspirant koper voornemens is de locatie niet onder de huidige vergunning(en) te gaan exploiteren kan men eventueel de vergunning(en) intrekken. Alsdan valt men terug op het onderliggend planologische regime.

Ligging
Dit unieke object is gelegen in een van mooiste gehuchten die Limburg rijk is. Eyserheide is zeer geliefd voor zijn prachtige natuur (o.a. het Eyserbos en het waterwingebied Roodborn) doch ook om zijn centrale ligging. De ontsluiting is te omschrijven als goed, Eyserheide is gelegen nabij diverse uitvalswegen.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Wittem, sectie R, nummers 426, 428 en 430, ter grootte van 1.69.40 ha.

Het complex omvat onder andere 2 loodsen. Loods 1 is in gebruik voor de gevestigde horeca uitspanning met bijbehorend terras en loods 2 is in gebruik voor opslag en stalling.
Verder behoort tot de locatie ca. 1.5 ha. landbouwgrond gelegen in een zuidhelling en thans in gebruik als pluktuin en boomgaard.
Het perceel is overigens ook zeer geschikt voor de teelt van druiven.
Een nieuw uniek wijndomein met proeflokaal behoort hier dan ook tot een van de exploitatiemogelijkheden…

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Wilt u meer weten over dit unieke object neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Lees meer

Specificaties

HoofdfunctieOverig Agrarisch
Lees meer

Downloads

Brochure Eyserheide 1 te EYS (pdf)