Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

EYS - Eyserheide ong

Losse Grond
€65.000,- k.k.
Type landBouwland, grasland

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

EYS - Eyserheide ong EYS - Eyserheide ong EYS - Eyserheide ong EYS - Eyserheide ong EYS - Eyserheide ong EYS - Eyserheide ong
pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Op een idyllische en fantastische locatie aan de rand van het zeer geliefde Eyserheide (Eys) bieden wij u dit grondstuk te koop aan. Het perceel is gelegen aan de zuidgrens van Eyserheide en heeft een oppervlakte van 0.92.35 ha. (9.235 m²). Door deze unieke ligging op de zuidhelling is dit fraaie grondstuk ideaal voor het beplanten met wijnstokken voor een eigen wijngaard! Ander gebruik zoals bijvoorbeeld landbouwkundig, of hobbymatig gebruik is uiteraard ook toegestaan.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Wittem, sectie R, nummer 455, ter grootte van: 0.92.35 ha.

Bestemmingsplan:
Het perceel is gelegen binnen het bestemmingsplan "Gulpen-Wittem buitengebied" en heeft de enkelbestemming "Agrarisch met waarden: Natuur- en Landschapswaarden’’ toegekend gekregen. Het bestemmingsplan is door de gemeente Gulpen-Wittem vastgesteld op 5 januari 2011. De bestemming laat het ter plaatse niet toe om gebouwen/schuilgelegenheden te plaatsen.

Ligging:
Het perceel is gelegen en ontsloten aan de half verharde uitloop van Eyserheide genaamd Kruisprocessieweg. In de omgeving van het perceel liggen voornamelijk landbouw- en natuurgronden. Vanaf het perceel geniet u fantastisch uitzicht over het glooiende Limburgse heuvellandschap.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Bedrijfswoning: Nee
HoofdfunctieLosse Grond

Losse grond

Type land Bouwland, grasland
Lees meer