Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. RM/RT B. (Bart) Pijs Register-Makelaar / Register-Taxateur

bpijs@aelmans.com
Locatie(s): Baexem

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

GRASHOEK - Helenaveenseweg 48

Overig Agrarisch
€375.000,- k.k.

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Baexem via 0475 - 459 260. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48 GRASHOEK - Helenaveenseweg 48
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

In het buitengebied van Grashoek, bieden wij u een te renoveren agrarische bedrijfslocatie met diverse bedrijfsgebouwen aan op een perceel van circa 1.10.00 hectare. Er is een reële mogelijkheid om de bestemming te wijzigen naar Wonen.

Het perceel is in overleg uit te breiden tot 4.60.92 ha.

Nabij uitvalswegen A67 Eindhoven-Venlo. Ook is Panningen met al haar voorzieningen gelegen op ca. 10 minuten autorijden.

Omschrijving woning
Het is een geheel te renoveren woning, bouwjaar van de woning is van circa 1935. De woning is opgetrokken uit metselwerk, voorzien van houten kozijnen en houten deuren, deels voorzien van rolluiken en het dak met mansardekap is gedekt met gebakken dakpannen.

Souterrain
Provisiekelder met een oppervlak van circa 10 m2 bereikbaar via een trap vanuit de woonkamer.

Begane grond
Via de entree is er toegang tot hal welke is voorzien van tegelvloer en houten lambrisering rondom de trapopgang. In de hal bevinden zicht de trapopgang en de meterkast. Vanuit de hal zijn de slaapkamer op de begane grond en de woonkamer toegankelijk. De slaapkamer op de begane grond is voorzien van Novilon vloer en behangwanden. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken is voorzien van 2 eenvoudige keukenblokken en voorzien van een spoelbak en afzuigkap. Tevens bevinden zich hier de aansluiting voor een gaskookplaat. Vanuit de keuken is er toegang tot een gang welke toegang biedt aan de badkamer en toiletruimte. De gang is halfhoog betegeld en voorzien van tegelvloer, houten schroten plafond en wastafel. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van houten schroten plafond, verder uitgerust met ligbad, douche, wastafel en badkamermeubel. De toiletruimte is eveneens geheel betegeld, voorzien van houten schroten plafond en uitgerust met een zwevend toilet. Achter de gang bevindt zich een hal met achteringang waar tevens ook een berging is gerealiseerd. De hal is halfhoog betegeld, voorzien van tegelvloer en houten schroten plafond en tevens voorzien van een wasmachine-aansluiting.
Vanuit de keuken en vanuit de hal aan de achterzijde is er toegang tot het terras en de oprit.

Eerste verdieping
Via de trapopgang is een ruime overloop toegankelijk. De overloop biedt toegang aan 2 ruime slaapkamers en 2 bergruimtes. De slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten.

Bedrijfsgebouwen
De bedrijfsgebouwen zijn gebouwd in circa 1976 en bevinden zich momenteel in slechte staat.

Aanpandige schuur
Bestaat uit meerdere delen.
Opgetrokken uit metselwerk wanden, daken deels gedekt met dakpannen en deels met golfplaten. Voorzien van grote schuifdeuren.

Varkensstal
Opgetrokken uit metselwerk wanden, dak gedekt met golfplaten. Inrichting en mestkelders nog aanwezig. Oppervlakte bedraagt circa 530 m²

Garage/berging langs de woning
Opgetrokken uit metselwerk wanden en dak gedekt met dakpannen. Circa 60 m².

Vervallen varkensstal achter garage
Opgetrokken uit betonblokken en dak gedekt met dakpannen. Circa 120 m².

Open werktuigenberging
Opgetrokken uit stalen constructie en metselwerk wanden, dak gedekt met golfplaten. Circa 50 m²

Voorzieningen en installaties
• Elektriciteit: krachtstroom? 3 x 25 Amp
• Wateraansluiting: Aanwezig
• Gasaansluiting: Aanwezig
• (Druk)riolering: Aanwezig
• Glasvezel: Niet aanwezig
• Kozijnen: Houten
• Energielabel: G
• Centrale verwarming: CV-ketel
• Warm watervoorziening: middels CV ketel
• Mogelijkheid tot aansluiten kachel in de huidige woonkamer

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Helden, sectie L, nummer 128 ter grootte van circa 1.10.00 hectare.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Peel en Maas' van de gemeente Peel en Maas. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel deels de enkelbestemming ‘Agrarisch - Intensieve Veehouderij' en deels de enkelbestemming 'Agrarisch'. Daarnaast geldt de dubbelbestemming 'Waarde - Archeologie - 5'. Tevens is er een bouwvlak aanwezig.

Ligging
Het dorp Grashoek ligt midden in de natuur en is toch makkelijk bereikbaar en maakt deel uit van de Gemeente Peel & Maas. De A67, richting Eindhoven – Venlo, is niet ver weg. De Provinciale wegen N277 (Middenpeelweg), N275 en N279 zijn tevens in de directe nabijheid en daardoor is men ook zo in Venray, Weert en Roermond.
De gemeente Peel en Maas is op 1 januari 2010 is ontstaan uit een vrijwillige fusie van de gemeenten Helden, Maasbree, Kessel en Meijel. De gemeente is gesitueerd in Noord-Limburg tussen natuurgebied de Peel en rivier de Maas. De gemeente Peel en Maas telt 11 woonkernen. In Grashoek ontspringt de Groote Molenbeek, welke in oostelijke richting via Sevenum, Horst en Wanssum naar de Maas stroomt. Het Grashoekse deel is voor een groot deel gekanaliseerd, maar er zijn plannen om delen ervan in oorspronkelijke, meanderende, staat te herstellen. Grashoek heeft een eigen basisschool en in de zomer is het er heerlijk rustig genieten op een van de terrasjes. Ook is er een grote feestzaal voor het geven van een leuk feestje. Verder biedt de omgeving veel groen en zijn er in de buurt tal van leuke winkeltjes en restaurants. Het bosrijke westelijk deel van Grashoek wordt begrensd door de Helenavaart. Doordat deze niet meer voor de scheepvaart wordt gebruikt is het gebied daarlangs veranderd in een rustig wandel- en fietsgebied. Ook enkele fietsknooppunten doorkruisen het gebied. Verder zijn er op korte afstand ook nog een paar kleine natuurgebieden om te ontdekken. Voor alle overige voorzieningen kan men terecht in Panningen. Panningen beschikt over een centrum met een gevarieerd en uitgebreid winkelaanbod, enkele basisscholen, een middelbare school, sportscholen, een grote bouwmarkt en diverse zorgvoorzieningen (huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, hospice, dependance ziekenhuis etc.).

Er is een principeverzoek ingediend voor het wijzigen van de bestemming naar Wonen. De gemeente wil in principe medewerking verlenen aan de bestemmingsplanwijziging onder voorwaarden dat:
- er sprake is van goede ruimtelijke ordening;
- er wordt voldaan aan de voorwaarden als gesteld in artikel 56.5 en 22 van het bestemmingsplan “Buitengebied Peel en Maas”, dan wel de artikelen 25.5 en 6 van het “Veegbestemmingsplan stoppers 2020”;
- er wordt voldaan aan de eisen in het Kwaliteitskader Buitengebied Peel en Maas. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat overtollige (bedrijfs)bebouwing wordt gesloopt.

Lees meer

Specificaties

HoofdfunctieOverig Agrarisch
Oppervlakte 01.10.00 hectare
Lees meer