Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. S.E.E. (Stef) Limpens BSc Adviseur Agrarisch Vastgoed

slimpens@aelmans.com
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

KONINGSBOSCH - Molenweg 73

Manege / Pensionstalling
€1.680.000,- k.k.

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73 KONINGSBOSCH - Molenweg 73
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Gelegen op een schitterende locatie in het buitengebied van Koningsbosch mogen wij u met genoegen dit unieke object te koop aanbieden. Het object is gelegen op een ruim perceel van ca. 1.42.50 hectare (14.250 m²) met fraai landelijk en weids uitzicht en is wegens de aanwezigheid van 6 paardenstallen, buitenpiste en paddocks de ideale locatie voor de paardenliefhebber.

Het fraaie exclusieve complex is met zorg en aandacht door de huidige eigenaar gebouwd en ademt karakter, kwaliteit en sfeer. De locatie biedt een breed scala aan mogelijkheden (mede gelet op de vigerende bestemming) en is gelegen in het hart van hippisch Europa.

Om een juiste indruk te hebben van dit object is een bezichtiging wenselijk. Bent u na het doornemen van de verkoopinformatie net zo enthousiast als wij? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens!

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1999
Inhoud: ca. 1.278 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 307 m²
Perceeloppervlakte: 1.42.50 ha. (14.250 m²)
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: meterkast
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: overwegend kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Isolatie: dakisolatie, dubbelglas en spouwmuurisolatie en zonnepanelen.

Installaties:
Centrale verwarming: middels CV-combi ketel (Nefit eigendom)
Warm water voorziening: middels Cv-ketel.

Algemeen
Begane grond
De ontvangsthal is voorzien van een open trap met toegang tot de eerste etage, een volledige meterkast, een toiletruimte met fontein en verschaft toegang tot het ruime kantoor aan de straatzijde, voorzien van inbouwkasten. Vanuit de ruime ontvangsthal heeft men toegang tot de woon- en eetkamer, die is voorzien van een schouwpartij en een houten vloer. De aangrenzend gelegen stijlvolle leefkeuken is vernieuwd in 2020 en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Het ruime kookeiland beschikt over 4 zitplaatsen, een inductiekookplaat en een wasemkap.

Via het tussenportaal heeft u toegang tot de praktische bijkeuken, voorzien van een keukenblok, met aangrenzend de betegelde garage.

Aanbouw
Het landhuis is voorzien van een fraaie aanbouw, aangrenzend aan de woonkamer. De aanbouw wordt thans gebruikt als kantoor. Vanuit het kantoor heeft u toegang tot en heeft u zicht over de prachtige groene tuin. Het landhuis voorziet dan ook voldoende in een hoogwaardige kantoorruimte, waarvandaan thuiswerken perfect mogelijk is.

De eerste etage boven het kantoor is bereikbaar vanuit de hal via een vaste trap en is thans in gebruik als slaapkamer met badkamer en suite.

Het gebruik van de aanbouw als zijnde mantelzorgwoning, gastenverblijf of separaat woongedeelte is ook uitstekend mogelijk.

De eerste etage boven het kantoor is bereikbaar vanuit hal via een vaste trap en is thans in gebruik als slaapkamer met badkamer ensuite. Het gebruiken van de aanbouw als zijnde mantelzorgwoning, gastenverblijf of separaat woongedeelte is ook uitstekend mogelijk.

Eerste verdieping
Via een vaste houten trap bereikt u de eerste verdieping met vier slaapkamers, een kledingkamer, een separaat toilet en een badkamer. De master is voorzien van een walk-in-closet. De toiletruimte is voorzien van een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloop regendouche, voldoende kastruimte en een dubbele wastafel in een meubel.

Tuin
De fraai aangelegde tuin is een plek waar u optimaal kunt genieten. Doordat het landhuis rondom vrij is gelegen, geniet u hier van optimale privacy. Dit is de plek waar u volledig tot rust kunt komen. De tuin is goed onderhouden en kenmerkt zich door sfeervolle beplanting. Aan de achterzijde van het gazon vindt u het zwembad met een tuinhuis. Het tuinhuis voorziet in een overdekt terras met loungegedeelte, haardpartij en buitenkeuken, welke in 2021 is vernieuwd.

Bijgebouw
Via de separate toegangslaan met elektrische poort heeft u toegang tot de ruime parkeerplaats van ca. 1.100 m² met daaraan gelegen een hal. De hal is gebouwd in 1998, verder uitgebreid in 2007 en in 2020 voorzien van een nieuw dak (sandwichpanelen met lichtstraat). In de hal is een keuken, bijkeuken en zadelkamer aanwezig. Ook zijn in het eerste gedeelte 4 ruime paardenboxen voorzien. De mogelijkheid bestaat om hier enkele boxen bij te plaatsen. Wilt u ter plaatse meer paarden kunnen huisvesten? Neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

Deel 2 bestaat uit een open-frontberging (28m bij 15m) en biedt legio aan mogelijkheden. Het is hier mogelijk om een inpandige longeercirkel en/of stapmolen te realiseren. Ook is hier ruim voldoende plek voor het realiseren van uw loopstallen of bijvoorbeeld andere opslagdoeleinden.

Piste en weides
Aan de achterzijde van de hal is de piste gelegen. De piste meet 25 bij 45 meter is omzoomd met een beukenhaag, welke optimale privacy biedt. De piste is voorzien van een Agterberg zandbodem en 2 lichtmasten. Tevens is de buitenpiste voorzien van een automatisch beregeningssysteem.

Aan de westzijde van de locatie is de huisweide gelegen. De huisweide bestaat uit diverse kleinere, goed omheinde weides. De huisweide is thans ca. 0.91.50 ha groot. De mogelijkheid bestaat om de huisweide verder uit te breiden. Informeer indien gewenst hiervoor bij de makelaar.

Bestemmingsplan en vergunning
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Buitengebied' van de gemeente Echt-Susteren. Binnen dit bestemmingsplan hebben het landhuis en de opstallen de bestemming 'bedrijf' en het weiland de bestemming 'agrarisch'.

Op de locatie rust een vergunning voor het houden van 15 zoogkoeien en 100 nuchtere kalveren. De mogelijkheid bestaat om deze vergunning om te zetten voor het houden van paarden.

Ligging en het gebied
Dit fraaie complex is gelegen in het buitengebied van Koningsbosch, nabij de Duitse grens. Het gebied kenmerkt zich door landbouwgrond en kleine percelen naaldbossen. In het noorden liggen de natuurgebieden Het Haeselaar, Bos en Broek en De Kuyper en de uitgestrekte zandgroeven.

Zowel Echt, Susteren als Sittard liggen op ca. 15 autominuten afstand. Het stadscentrum van Roermond is op ca. 25 autominuten en het stadscentrum van Maastricht op ca. 35 minuten afstand.

Kadastrale gegevens
Het perceel (geel gearceerd) is kadastraal bekend als gemeente Echt, sectie U, nummers 364 gedl., 365 gedl. en 663 gedl, tezamen ter grootte van ca. 1.42.50 ha. (14.250 m²).

Inlichtingen
Bent u op zoek naar een exclusieve locatie voor de paardensport in het hart van hippisch Europa? Neem dan indien u meer wilt weten of een bezichtiging wilt aanvragen, contact op met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Ubachsberg (Voerendaal), bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Lees meer

Specificaties

HoofdfunctieManege / Pensionstalling
Oppervlakte 01.42.50 hectare
Lees meer