Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. S.E.E. (Stef) Limpens BSc.

Vastgoed- en Agrarisch adviseur

slimpens@aelmans.com
06 - 45 12 31 77
Locatie(s): Voerendaal

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

MAASTRICHT - Molenweg 8

Manege / Pensionstalling, Agrarisch
Prijs op aanvraag
Bedrijfswoning: Ja, 1

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8 MAASTRICHT - Molenweg 8
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Op een prachtige locatie aan de rand van Maastricht bieden wij u deze agrarische bedrijfslocatie aan op 4.81.31 ha. De locatie omvat een (bedrijfs-)woning, bedrijfsgebouwen voor het houden van ca. 50 paarden, een rijhal, openfrontberging met aangrenzende werkplaats.

De locatie is eveneens geschikt voor andere agrarische doeleinden. Hierbij kan worden gedacht aan een agrarisch hulp- en nevenbedrijf (loonwerk) of bijvoorbeeld akkerbouw. De koper van deze locatie heeft eveneens de voorkeurspositie om ca. 35 ha. landbouwgrond voor een langere periode in geliberaliseerde pacht te aanvaarden. Informeer bij ons kantoor of uw idee passend kan zijn voor deze locatie. Optioneel kan een perceel landbouwgrond ter grootte van 2.99.00 ha. schuin tegenover de bedrijfslocatie worden aangekocht.

Algemeen:
Adres: Molenweg 8 te 6225 NC Maastricht
Perceeloppervlakte: 4.81.31 ha.
Vraagprijs: op aanvraag
Aanvaarding: in overleg

Omschrijving bedrijf:
De bedrijfslocatie is oorspronkelijk gesticht als melkveebedrijf. In de loop van de tijd heeft een omschakeling plaatsgevonden naar pensionstalling gecombineerd met akkerbouw. De oorspronkelijk ligboxenstal (bouwjaar 1988) (is omgebouwd naar een deugdelijke huisvesting voor 27 pensionpaarden (afmetingen stallen 3 x 3,8 m.). In deze stal bevindt zich verder een wasplaats en solarium. De stal is opgetrokken in spouw rondom stalen spanten en het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. Het vloeroppervlakte betreft ca. 550 m².

De loods met plat dak is in 1999/2000 opgetrokken in stalen gegalvaniseerde spanten. De loods is voorzien van een betonvloer en de zijgevels zijn vanaf ca. 1 meter opgetrokken met geïsoleerde damwandplaten. Onder deze loods is een mestopslag van 650 m³. De afmetingen zijn 29 x 11 m. en de loods is voorzien van een mechanische ventilatie/afzuiging. De in de loods zijn 9 paardenstallen geplaatst en er is ruimte voor nog 9 paardenstallen. De loods is aan zowel de voor/ als de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur.
De nieuwe bedrijfsgebouwen dateren uit 2000 en zijn opgetrokken in gegalvaniseerde stalen spanten, damwand gevel en dak bekleding.
De Rijhal (20 x 40 m.) bevindt zich aan de rechterzijde en is aan de voorzijde te bereiken via een ruime overheaddeur (4 x 4 m.) en aan de achterzijde via een dubbele loopdeur.
De geïsoleerde werkplaats (20 x 15 m.) is bereikbaar via een tweetal overheaddeuren (6 x 4,5 m. en 4 x 4 m.) en is voorzien van een alarminstallatie. De werkplaats heeft een gevlinderde betonvloer en is vanwege de oppervlakte van maar liefs 300 m² een ideale werkplaats voor iedere ‘’zakelijke of hobbymatige sleutelaar’’.
Achter de werkplaats bevindt zich de machineberging, hooi- en stroopslag (ca. 22 x 25 m.)

De stal aangrenzend aan de woning (bouwjaar 1966) heeft een vloeroppervlakte van ca. 200 m² en is gebouwd van steen (deels mergel) met stalen spanten. De stal is thans in gebruik als zadelkamer, hobbyruimte en toiletruimte. Het dak is gedekt met betonpannen.
De naastgelegen voormalige varkensstal (bouwjaar 1959) is eveneens opgetrokken in steen en is thans in gebruik als opslagruimte. Het vloeroppervlakte betreft ca. 280 m².

Woning
Voorzieningen:
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: niet aanwezig
Kozijnen: kunststof kozijnen
Zonwering:rolluiken

Omschrijving:
De bedrijfswoning is in 1937 gebouwd en enkele malen verbouwd. De woning heeft een inhoud van ca. 1.100 m³ dient gerenoveerd te worden.

Bestemmingsplan:
De locatie Molenweg 8 te Maastricht is gelegen binnen het plangebied van het bestemmingsplan ‘Terraspark - Ambyerveld’. Dit bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeente Maastricht op 28 mei 2002. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Agrarisch bedrijf’.
Verdere informatie over het bestemmingsplan kunt u terugvinden in de bijlage van de brochure: Quickscan bestemmingsplan.

Landerijen:
Het object wordt aangeboden op een oppervlakte van 4.81.31 ha. waarvan ca. 3.81.31 ha. huiskavel. De huiskavel is in gebruik als grasland en is vlak gelegen. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om extra grond aan te kopen schuin tegenover de bedrijfslocatie. Informeer voor de mogelijkheden hieromtrent bij ons kantoor.
Een tweede optie om het bedrijf te vergroten is door het geliberaliseerd pachten van ca. 35 ha. landbouwgrond in de directe omgeving. De koper van deze locatie geniet een voorkeurspositie met het verkrijgen deze extra grond voor tenminste een periode van 6 jaar (geliberaliseerde pacht) met na wederzijdse instemming de mogelijkheid tot het verlengen hiervan.

Ligging:
Dit object is gelegen op enkele autominuten afstand van het prachtige oude centrum van Maastricht. Verder zijn de diverse uitvalswegen zoals de A2 en A79 op korte afstand gelegen. Het Maastricht UMC+, de Universiteit Maastricht, het MECC en de internationale schoon UWC zijn overigens goed te bereiken.
De locatie bevindt zich ten noorden van de wijk Amby. Amby beschikt over meerdere scholen, winkels, horecagelegenheden en recreatiemogelijkheden.

Kadastrale gegevens:
Het aangeboden object is kadastraal bekend als gemeente Maastricht sectie T, nummers 23, 24 en 43, tezamen groot 4.81.31 ha.

Optioneel aanbod:
Er kan optioneel een perceel landbouwgrond grond worden ter grootte van 2.99.00 ha., kadastraal bekend als gemeente Maastricht, sectie T, nummers 705, 1745, 1747, 2599, 2638 en 2639.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, dan kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens of de heer J.V.M. (Jo) Aelmans van ons kantoor te Voerendaal op telefoonnummer: 045-5753255 of 06-45123177 (Stef).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Bedrijfswoning: Ja, 1
HoofdfunctieManege / Pensionstalling
NevenfunctieAgrarisch
Lees meer
De kaart wordt geladen…