Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. B. (Bart) Pijs RT/RM

NVM Makelaar Agrarisch & Landelijk vastgoed / Register Taxateur

bpijs@aelmans.com
06 - 23 77 67 98
Locatie(s): Baexem

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

OSPEL - Waatskamp 17

Overig Agrarisch
€375.000,- k.k.
Bedrijfswoning: Ja, 1

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Baexem via 0475 - 459 260. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17 OSPEL - Waatskamp 17
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

In het buitengebied van Ospel bieden wij u een agrarisch bedrijf aan op een perceel van circa 1.20.00 hectare. Het geheel bestaat uit een boerderijwoning met aangebouwde stalruimte en een drietal stallen.

Het object is uitermate geschikt voor:
- paardenhouderij
- recreatieve/maatschappelijke doeleinden

Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig via gastank
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: twee kunststof raamkozijnen, rest houten kozijnen
Isolatie: deels dubbel glas

Installaties
Centrale verwarming: via gaskachels / gasgestookte cv-ketel
Warm watervoorziening: middels boiler

Omschrijving
De boerderijwoning is opgetrokken uit spouwmuren, pannendak, betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloer. Twee kunststof kozijnen met dubbel glas, overige houten kozijnen met enkel glas.

Indeling
• Begane grond
Hal met vloerbedekking en vaste trap naar de verdieping. Woonkamer met schouw en vloerbedekking. Leefkeuken met schouw, voorzien van eenvoudige keukenopstand. Badkamer met douche. Toilet. Achterentree/bergruimte.

• Eerste verdieping
Overloop met wastafel. Vier slaapkamers.

• Zolder
Vliering, bereikbaar via vlizotrap.

Bijgebouwen
• Aangebouwde garage en stalruimte
De aanbouw/garage bedraagt circa 50 m². De aangebouwde stalruimte/schuur is gebouwd in 1940 en is circa 16 x 12 meter groot. De stal is opgetrokken uit spouwmuren van baksteen, betonvloer, houten spanten en een houten niet beschoten dak gedekt met kruispannen. Verder is de stal voorzien van een houten staldeur en raamkozijnen. Het eerste gedeelte heeft een betonzolder van circa 5 x 9 meter. De overige ruimte heeft een houten schelfzoldering. De mestkelders zijn 90 cm diep, achter de schuur ligt nog een put met de afmeting 2 x 10 x 2 meter.

• Jongveestal
De jongveestal is gebouwd in 1966 en is circa 20 x 9 meter groot. De stal is opgetrokken uit muren van baksteen, betonvloer met deels betonroosters, ijzeren spanten en een dak gedekt met asbesthoudende golfplaten. Verder is de stal voorzien van enkele houten loopdeuren en raamkozijnen. De mestkelders zijn 1,50 meter diep.

• Vrijstaande ligboxenstal
De vrijstaande ligboxenstal is gebouwd in 1974 en is circa 31 x 24 meter groot. De stal is opgetrokken uit muren van baksteen, betonvloer met deels betonroosters, ijzeren spanten en een dak gedekt met asbesthoudende golfplaten voorzien van lichtplaten. Verder is de stal voorzien van een enkele houten staldeuren. In de stal bevinden zich een melkstal (2 x 6 visgraat), melkkamer en stalgedeelte. De mestopslag bedraagt circa 600 m3 met andere kelders.

• Vrijstaande stalruimte
De vrijstaande stalruimte is gebouwd in 1964 en is circa 20 x 12 meter en 12 x 15 meter groot. De stal is opgetrokken uit muren van baksteen/betonsteen, vloer van betonplaten, houten spanten en een dak gedekt met asbesthoudende golfplaten.

• Sleufsilo/kuilvoerplaten
De sleufsilo heeft een afmeting van 45 x 9 meter met een muurhoogte van 1,25 meter.
Daarnaast zijn er twee kuilvoerplaten van 45 x 6,7 meter resp. 50 x 8 meter op het perceel aanwezig.

Tuin/erf
Links van de woning is een gedeelte van het perceel in gebruik als tuin met beplanting in de vorm van struiken en bomen. Rondom de woning en de gebouwen is het perceel ingericht als erf, dat is verhard met beton. Het perceel is op een natuurlijke manier afgerasterd met bomen.

Vergunningen
Het bedrijf heeft een milieuvergunning die dateert van 1 oktober 1996. Volgens de vergunning kan het bedrijf de volgende dieren houden:
- 75 melkkoeien
- 60 stuks jongvee
- 14 stuks vleesvee

Voor het houden van dieren is tevens een vergunning in het kader van de Wet natuurbescherming noodzakelijk. Aangezien in de referentieperiode (2012-2014) dieren gehouden zijn, is het mogelijk een dergelijke vergunning op basis van de PAS aan te vragen bij de provincie Limburg.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert’ van de gemeente Nederweert. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Agrarisch’ met dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie’. Het bouwblok bedraagt circa 9.600 m².
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
Het object is gelegen in het buitengebied, ten zuidoosten van Ospel. Vlakbij het object liggen voornamelijk agrarische bedrijven en burgerwoningen. Via de provinciale weg N275 heeft het object een perfecte ontsluiting richting de A2 (Eindhoven-Maastricht).

Ospel behoort tot de gemeente Nederweert. De gemeente Nederweert heeft de ruimte om te wonen en te werken en is rijkelijk bedeeld met bedrijven, winkels, scholen, verenigingen, bezienswaardigheden en sportfaciliteiten. Dit alles binnen gerieflijke kerkdorpen en woonwijken met veel groen, op een oppervlakte van ruim 10.000 hectare. Temidden van de landerijen, natuur- en bosgebieden in het uitgestrekte buitengebied vindt u veel agrarische bedrijven. Als vakantieganger, natuurliefhebber of bezoeker bent u in Nederweert ook op de juiste plaats: een mooie, landelijke omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Op korte afstand ligt de stad Weert. Weert heeft zo’n 50.000 inwoners en ligt in Midden-Limburg aan de rand van de Peel tegen de Brabantse en Belgische Kempen. De totale oppervlakte van de gemeente bedraagt 10.546 hectare. Naast de stad zelf omvat de gemeente Weert vijf kerkdorpen: Stramproy, Laar, Altweerterheide, Tungelroy en Swartbroek. Tot het verzorgingsgebied van de stad Weert kunnen ook gerekend worden de gemeenten Budel, Maarheeze, Nederweert en Hunsel. De omgeving is zeer bosrijk met diverse natuurmonumenten, uitgebreide fiets- en wandelroutes brengen u naar fraaie rustgevende plekjes.

Weert ligt aan nationale en internationale wegverbindingen en heeft een intercity NS-station. Gelegen langs de A2: de autosnelweg van Amsterdam via Eindhoven naar Maastricht, Heerlen en Duitsland, België of Frankrijk. Ook via het spoor is Weert uitstekend bereikbaar. Weert is een aantrekkelijke snelgroeiende middelgrote Limburgse stad aan de A2 die het bedrijfsleven volop kansen en mogelijkheden biedt.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Nederweert, sectie L, nummer 471 (ged), groot circa 1.20.00 ha. Een gedeelte van het kadastrale perceel wordt door ons aangeboden. Kadastrale inmeting zal achteraf plaatsvinden op kosten van koper.

Aankoop van meer grond is bespreekbaar.

Verkoper behoudt zich het recht voor om de oppervlakte van het perceel te wijzigen, met aanpassing van de vraagprijs.

Heeft u interesse in deze vrijstaande woning dan kunt u contact opnemen met Bart Pijs van het kantoor te Baexem.

Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning!

Lees meer

Specificaties

Bedrijfswoning: Ja, 1
HoofdfunctieOverig Agrarisch
Lees meer

Downloads

Brochure Waatskamp 17 te OSPEL (pdf)