Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

SINT ODILIENBERG - Bosserveldweg ong

Paardenhouderij
€58.000,- k.k.

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

SINT ODILIENBERG - Bosserveldweg ong SINT ODILIENBERG - Bosserveldweg ong SINT ODILIENBERG - Bosserveldweg ong SINT ODILIENBERG - Bosserveldweg ong SINT ODILIENBERG - Bosserveldweg ong SINT ODILIENBERG - Bosserveldweg ong
pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Aan de rand van Sint Odiliënberg, gelegen op een schitterende bosrijke locatie op de hoek van de Bosserveldweg en Eikenboomweg bieden wij u een perceel grasland met paardenstal aan. Het perceel heeft een oppervlakte van 0.20.20 ha. en de aanwezigheid van 3 ruime paardenboxen (met rijbak) maakt deze locatie de ideale plek voor het hobbymatig houden van paarden.

Beschrijving:
Het perceel is voorzien van een kwalitatief goede omheining, rijbak (20x40 meter) met lichtmasten, mestvaalt, wasplaats, opslagruimte en stal. De stal welke in het verleden in gebruik is geweest voor het huisvesten van 3 paarden is opgetrokken in hout en gedekt met damwandplaten. Op het perceel is elektra aansluiting aanwezig. De watervoorziening geschiedt via een grondwaterput.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Sint Odiliënberg, sectie C, nummer 4102, ter grootte van: 0.20.20 ha.

Planologisch:
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan "buitengebied Roerdalen - 2e herziening" van de gemeente Roerdalen. In dit bestemmingsplan heeft het perceel de enkelbestemming “Agrarisch met waarden - landschapswaarden” en de dubbel bestemming "Waarde - Archeologie" toegekend gekregen.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over dit perceel, dan kunt u contact opnemen met de heren J.H.M. (Jan) Horsmans of S.E.E. (Stef) Limpens van ons kantoor te Voerendaal op telefoonnummer: 045-5753255.

Lees meer

Specificaties

HoofdfunctiePaardenhouderij
Oppervlakte 00.20.20 hectare
Lees meer