Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. S.E.E. (Stef) Limpens BSc

Landelijk & Agrarisch vastgoed / Agrarisch adviseur

slimpens@aelmans.com
06 - 45 12 31 77
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

SITTARD - Graetheide 1

Overig Agrarisch
€525.000,- k.k.
Bedrijfswoning: Ja, 1

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1 SITTARD - Graetheide 1
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Geheel vrijblijvend bieden wij u deze -op een prominente en unieke zichtlocatie gelegen- karakteristieke (bedrijfs-) woning met bedrijfsgebouwen te koop aan. Het volumineuze object is gelegen op een perceel van ca. 4.000 m² aan de doorgaande weg vanaf de A2 – Urmond naar Sittard. Vlakbij de A2 richting Eindhoven, Maastricht en de A79 richting Heerlen. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om het aan te kopen perceel te vergroten. Door de ruime mogelijkheden van het bestemmingsplan bestaan er diverse mogelijkheden voor een alternatieve invulling.

Algemeen

Bouwjaar: 1880
Inhoud woning: circa 800 m³
Gebruiksoppervlakte woning: circa 245 m²
Gebruiksoppervlakte bedrijfsopstallen: circa 560 m²
Perceeloppervlakte: circa 0.40.00 ha
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen

Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: houten en kunststof kozijnen
Isolatie: deels dubbel glas

Installaties

Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel (merk: Remeha)
Warm watervoorziening: middels cv-ketel

Indeling
• Begane grond
Middels de authentieke houten voordeur op de cour is de ruime entree/hal van het woonhuis bereikbaar. Deze hal biedt toegang aan de woonkamer, de keuken en gastentoilet. Dit toilet is volledig betegeld en voorzien van een toilet en fontein. Tevens is middels de houten trapopgang vanuit de entree/hal de verdieping bereikbaar. De hal is voorzien van een blauwstenen plavuizen vloerafwerking, garderobe, meterkast en originele houten toegangsdeuren. De provisiekelder is eveneens via de hal bereikbaar.
De ruime woonkamer is toegankelijk middels dubbele openslaande deuren vanuit de entree/hal en de keuken. De woonkamer heeft veel lichtinval middels grote hoge raampartijen aan de straatzijde en binnencour. Verder is de woonkamer voorzien van een gemetselde schouw met open haard en een parketvloer.
De keuken is zowel vanuit de entree/hal als vanuit de woonkamer bereikbaar. De keuken is voorzien van onder- en bovenkasten, 6-pits Atag elektrisch fornuis, oven, spoelbak en koelkast. Vanuit de keuken is de tussenhal bereikbaar welke toegang verschaft aan het tweede toilet, de bijkeuken (met douche gelegenheid) en het betegelde terras.

• Eerste verdieping
De ruime overloop op de verdieping geeft toegang aan 4 slaapkamers van resp. ca. 14, 15, 17 en 18 m² en de badkamer (ca. 7 m²). De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, toilet, bidet en wastafel.

• Zolder
Middels een vaste houten trap is de zolderverdieping bereikbaar. De overloop (ca. 7 m²) geeft toegang aan drie slaapkamers van resp. 14, 9 en 11 m² en bergruimte (12m²).

Voormalig bakhuis
Via de cour en de separaat gelegen toegangsweg is het voormalige bakhuis bereikbaar. Het bakhuis is deels voorzien van blauwstenen plavuizen, schoonmetselwerken muren en grote glaspartijen met zicht op de binnencour. Door de aanwezigheid van de fraai gemetselde schouw met openhaard en andere authentieke elementen ademt deze ruimte sfeer en gezelligheid. Tenslotte is in deze ruimte een baropstelling geplaatst en aangrenzend in een separate ruimte is een eenvoudige keuken- opstelling voorzien.
Kortom: een ideale ruimte voor gasten te ontvangen en/of feesten te organiseren.

Bedrijfsgebouwen
De bedrijfsgebouwen zijn behoudens de cour ook te bereiken via de separaat gelegen toegangsweg (met diverse parkeerplaatsen). De gebouwen bestaan uit een voormalige verkoopruimte met voorbereidingsruimte, bijbehorende opslag en een vrijstaande loods met koelcellen welke voorheen in gebruik waren voor de opslag van fruit. De loodsen zijn opgetrokken met stalen spanten en rondom voorzien van damwand gevelbekleding. Voor een globale indeling van deze ruimten wordt verwezen naar de plattegronden in de bijlage.

Erf en tuin
Het woonhuis beschikt over een betegeld terras, welk direct vanuit de entree/hal of keuken bereikbaar is. Door de afscheiding van de cour geniet men van voldoende privacy. De cour is voorzien van erfverharding (grotendeels asfalt).

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Sittard’ van de gemeente Sittard - Geleen. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Agrarisch - grondgebonden’. De locatie biedt een tal van ontwikkelingsmogelijkheden.
Voor verdere informatie betreffende het bestemmingplan wordt verwezen naar de bijgevoegde QuickScan in de bijlage. Indien na het doornemen van deze informatie specifieke vragen zijn ontstaan dan staan onze adviseurs van onze afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu u graag te woord.

Ligging
Graetheide is gelegen nabij Sittard. De plaats Sittard voorziet in alle basis voorzieningen en de uitvalswegen zijn goed bereikbaar. De woning is landelijk doch centraal gelegen. Binnen enkele autominuten bent u in Sittard en Geleen maar ook de A79 Richting Eindhoven en Heerlen is nabij gelegen.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Sittard, sectie M, nummers 430 en gedeeltelijk 551, tezamen grootte van ca. 0.40.00 ha. Optioneel is het perceel aan de achterzijde uit te breiden.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met Stef Limpens van het kantoor te Ubachsberg, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Bedrijfswoning: Ja, 1
HoofdfunctieOverig Agrarisch
Lees meer

Downloads

Brochure Graetheide 1 te SITTARD (pdf)