Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. B. (Bart) Pijs RT/RM

NVM Makelaar Agrarisch & Landelijk vastgoed / Register Taxateur

bpijs@aelmans.com
06 - 23 77 67 98
Locatie(s): Baexem

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

STRAMPROY - Molenbroek 17

Tuinbouwbedrijf
Prijs op aanvraag
Bedrijfswoning: Ja, 1

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Baexem via 0475 - 459 260. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17 STRAMPROY - Molenbroek 17
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

In het buitengebied van Stramproy bieden wij u een glastuinbouwbedrijf aan op een perceel van 3.17.16 hectare (bouwblok ruim 2,5 ha). Het geheel bestaat uit een woonhuis met garage, vrijstaande loods en glasopstanden.
Het zakelijk gedeelte (kas en bijbehorend bouwblok) is ook apart te koop!

Voorzieningen
Elektriciteit: aanwezig incl. krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via schotelantenne
Kozijnen: kunststof kozijnen
Isolatie: dubbel glas/dakisolatie/vloerisolatie
Zonwering: deels rolluiken aan voorzijde en zonnescherm bij terras

Installaties
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel uit 2007 (Nefit Excellent)
Warm watervoorziening: middels cv-ketel
Alarminstallatie: aanwezig in woning

Omschrijving
De woning is gebouwd in 1971 en opgetrokken uit steen met spouwmuren. In 2008 zijn er kunststof kozijnen geplaatst voorzien van dubbele beglazing. De begane grondvloer is van beton en de eerste verdiepingsvloer is van beton. In 1988 is de garage gebouwd en is het dak van de woning en aanbouw vernieuwd. Dak is wel voorzien van asbest dakbeschot.

Indeling
• Souterrain
Kelderruimte van circa 7 x 4 meter.

• Begane grond
Hal met tegelvloer, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Woonkamer met gashaard. Leefkeuken met keukenopstand voorzien van alle apparatuur. Bijkeuken/berging met witgoedaansluitingen, opstelling cv-ketel en bergkast. Geheel betegeld toilet. Geheel betegelde badkamer met ligbad, douche, toilet en vaste wastafel. Twee slaapkamers.

• Eerste verdieping
Overloop met vide en vaste kast. Twee slaapkamers en twee bergruimtes.

Garage
De garage is in 1988 aan de woning gebouwd en heeft een oppervlakte van 36 m2. Opgetrokken uit gevels van baksteen (spouwmuren), betonvloer en een pannendak. De garage is voorzien van een roldeur en water/elektra-aansluitingen.

Tuin/erf
De tuin ligt rondom de gehele woning, bestaande uit een beklinkerd terras met zonnescherm aan de achterzijde en een gazon met diverse plantenborders, bomen en struiken aan de voor- en rechterzijde. Verder is een gedeelte van de tuin ingericht als een speelweide met diverse plantenborders, bomen en struiken en een houten tuinhuis.
De oprit (eigen, niet-doorgaande, weg) en het erf zijn verhard met asfalt. Daarnaast is er via een onverhard pad vanuit de Molenweg een tweede oprit naar het bedrijf gerealiseerd.
Het perceel is voorzien van 3 beregeningsputten en telescoopberegening (circa 80 cm diep).

Loods
De vrijstaande loods met overkapping is gebouwd in 1965 en 1975 en heeft een oppervlakte van 240 m2. Opgetrokken uit gevels van baksteen (spouwmuren), stalen spanten, betonvloer en een dak van geïsoleerde dakplaten. In de loods bevinden zich een toilet en een koelcel. Verder is de loods voorzien van een roldeur, twee loopdeuren en enkele raamkozijnen. Links van de loods is een overkapping gerealiseerd ten behoeve van opslag. Aan de loods vast ligt een corridor van 230 m2 groot. De corridor beschikt over een ketelhuis, substraat unit, kantoor en kantine.

Glasopstanden
Er zijn glasopstanden aanwezig met een totale oppervlakte van 6.150 m2.
Daarnaast liggen er nog boogkassen op het perceel van 1.720 m2.
Het bouwblok bedraagt 2.45.00 ha excl. de ondergrond van de woning.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2011’ van de gemeente Weert. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object grotendeels de bestemming ‘Agrarisch-Agrarisch bedrijf’ en een klein deel is bestemd als ‘Agrarisch’. Er gelden tevens de volgende functieaanduidingen:
- bedrijfswoning;
- glastuinbouw;
- specifieke vorm van wonen - voormalige agrarische bedrijfswoning.
Hierdoor is de woning bewoonbaar voor particulieren.

De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Erfdienstbaarheden
Er geldt een erfdienstbaarheid van weg op de toerit naar het bedrijf (doodlopende weg Molenbroek). Deze erfdienstbaarheid is opgenomen in de huidige eigendomsakte en zal worden overgenomen bij een volgende eigendomsoverdracht.

Ligging
De woning is gelegen net buiten de bebouwde kom van Stramproy. Stramproy ligt midden in een bosrijke omgeving en vlakbij de Belgische grens. Voor de dagelijkse voorzieningen biedt Stramproy vele mogelijkheden. Hier zijn onder andere twee basisscholen (waarvan één openbare school), supermarkten, bakkerijen, een slagerij, een bibliotheek, bloemisterijen, een fietsenzaak, een opticien, kledingwinkels, een bouwmarkt en diverse restaurants en cafeetjes te vinden. De steden Weert en Roermond zijn op circa 10 respectievelijk 15 autominuten bereikbaar.

Stramproy behoort tot de gemeente Weert. Weert heeft zo’n 50.000 inwoners en ligt in Midden-Limburg aan de rand van de Peel tegen de Brabantse en Belgische Kempen. De totale oppervlakte van de gemeente bedraagt 10.546 hectare. Naast de stad zelf omvat de gemeente Weert vijf kerkdorpen: Stramproy, Laar, Altweerterheide, Tungelroy en Swartbroek. Tot het verzorgingsgebied van de stad Weert kunnen ook gerekend worden de gemeenten Budel, Maarheeze, Nederweert en Hunsel. De omgeving is zeer bosrijk met diverse natuurmonumenten, uitgebreide fiets- en wandelroutes brengen u naar fraaie rustgevende plekjes.

Weert ligt aan nationale en internationale wegverbindingen en heeft een intercity NS-station. Gelegen langs de A2: de autosnelweg van Amsterdam via Eindhoven naar Maastricht, Heerlen en Duitsland, België of Frankrijk. Ook via het spoor is Weert uitstekend bereikbaar. Weert is een aantrekkelijke snelgroeiende middelgrote Limburgse stad aan de A2 die het bedrijfsleven volop kansen en mogelijkheden biedt.

Het centrum van Weert biedt veel winkel- en horecavoorzieningen, niet alleen voor de eigen inwoners maar voor de hele streek en voor het Belgische achterland. Weert kent ongeveer 465 detailhandelvestigingen. Een groot deel daarvan ligt aan aantrekkelijke promenades in het centrum van de stad of in het overdekte winkelcentrum De Munt. De stedelijke voorzieningen in een dorps karakter is de reden waarom men zich in Weert direct thuis voelt.

Weert heeft lagere scholen voor openbaar en christelijk onderwijs en een Montessorischool op Molenakker. Daarnaast zijn er twee grote scholengemeenschappen voor mavo, havo en vwo. Er zijn allerlei mogelijkheden op het gebied van lager en speciaal onderwijs, voorbereidend beroepsonderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en volwassenenonderwijs.

Lees meer

Specificaties

Bedrijfswoning: Ja, 1
HoofdfunctieTuinbouwbedrijf
Lees meer