Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

VOERENDAAL - Wachelderberg ong

Losse Grond
€14.000,- k.k.

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

VOERENDAAL - Wachelderberg ong VOERENDAAL - Wachelderberg ong VOERENDAAL - Wachelderberg ong VOERENDAAL - Wachelderberg ong
pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Boven aan de korte maar behoorlijk stijgende weg genaamd Wachelderberg bieden wij u dit landelijk gelegen perceel aan. Het perceel heeft een oppervlakte van 0.16.80 ha. (1.680 m²) en is in gebruik als grasland. Ander gebruik zoals het aanplanten van een voedselbos, landbouwkundig of hobbymatig gebruik is uiteraard mogelijk.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Voerendaal, sectie P, nummer 166, ter grootte van: 0.08.20 ha.
Gemeente Voerendaal, sectie P, nummer 167, ter grootte van: 0.08.60 ha.
Totaal ter grootte van 0.16.80 ha.

Bestemmingsplan:
Het object is gelegen binnen de contouren van het bestemmingsplan Buitengebied 2013 en heeft daarbinnen de enkelbestemming ‘Agrarisch’ toegekend gekregen. Het bestemmingsplan is vastgesteld op 13 november 2014. De voorgenoemde bestemming, de op het perceel rustende dubbelbestemming en gebiedsaanduidingen hebben geen beperkingen voor het huidige landbouwkundige gebruik. Burgemeester en wethouders kunnen een omgevingsvergunnnig verlenen voor het bouwen van een schuilgelegenheid of voor het bebossen van het perceel.

Ligging:
Het perceel is gelegen en ontsloten aan de geasfalteerde weg genaamd Wachelderberg. Het perceel is bereikbaar vanuit Winthagen en vanaf de Bergseweg (Ubachsberg/Voerendaal). In de omgeving van het perceel liggen voornamelijk landbouw- en natuurgronden. Vanaf het perceel geniet u fantastisch uitzicht over het glooiende Limburgse heuvellandschap waaronder uitzicht over Voerendaal, Winthagen en Ransdaal.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

HoofdfunctieLosse Grond

Losse grond

Type land Grasland
Lees meer