Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. J.A.F. (Jeroen) van den Hout RM/RT Rentmeester NVR / Onteigeningsdeskundige

jvdhout@aelmans.com
Locatie(s): Baexem

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

MARIAHOUT - De Hei ong

Losse Grond
Prijs op aanvraag

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Baexem via 0475 - 459 260. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

MARIAHOUT - De Hei ong MARIAHOUT - De Hei ong MARIAHOUT - De Hei ong MARIAHOUT - De Hei ong MARIAHOUT - De Hei ong MARIAHOUT - De Hei ong MARIAHOUT - De Hei ong MARIAHOUT - De Hei ong MARIAHOUT - De Hei ong MARIAHOUT - De Hei ong MARIAHOUT - De Hei ong MARIAHOUT - De Hei ong
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

In het buitengebied van Mariahout nabij De Hei / parallelweg Zuid Willemsvaart bieden wij u een perceel bos ter grootte van 0.45.40 ha en een perceel landbouwgrond ter grootte van 0.67.30 ha aan. Tezamen groot 1.12.70 ha.

De percelen zijn ontsloten middels een zandweg (parallelweg Zuid-Willemsvaart) naar De Hei en een pad langs een watergang, de bodem bestaat uit zandgrond. Het perceel landbouwgrond is in gebruik als grasland. Het bos bestaat uit een volwassen opstand van met name eik en kan direct gedund worden (al geruime tijd geen dunning meer uitgevoerd). Ideaal object om buiten lekker bezig te zijn en de voorraad kachelhout op peil te houden. Mooie belegging ! De percelen zijn aaneen gelegen.

Er is geen beregeningsmogelijkheid.
Er zijn geen productie- of betalingsrechten.

Planologisch
Het bosperceel is gelegen in twee bestemmingsplannen 'Buitengebied' en ‘Buitengebied – 1e herziening’ van de gemeente Laarbeek. Vastgesteld op 6 juli 2010, respectievelijk 4 december 2013. Beide bestemmingsplannen zijn onherroepelijk.
Binnen het eerstgenoemde bestemmingsplan heeft een deel van het landbouwperceel de enkelbestemming ‘Agrarisch’, voor een klein deel ‘Bos’ en deels de dubbelbestemmingen ‘Leiding’ en ‘Waarde – Archeologie 2’.
Binnen het eerst genoemde bestemmingsplan heeft een deel van het bosperceel alleen de enkelbestemming ‘Bos’ en deels de dubbelbestemming ‘Leiding’.
Binnen het laatstgenoemde bestemmingsplan heeft een deel van het landbouwperceel de enkelbestemming 'Agrarisch’, voor een klein deel ‘Bos’ en deels de dubbelbestemming 'Waarde-Archeologie 2’.
Binnen het laatstgenoemde bestemmingsplan heeft een deel van het bosperceel alleen de enkelbestemming 'Bos'.

Kadastrale gegevens
Het bosperceel is kadastraal bekend gemeente Lieshout, sectie K, nummer 719 (0.22.70 ha) en 720 (0.22.70 ha), tezamen groot 0.45.40 ha.
Het perceel landbouwgrond is kadastraal bekend gemeente Lieshout, sectie K, nummer 721 (0.67.30 ha).
Tezamen groot 1.12.70 ha.

Lees meer

Specificaties

HoofdfunctieLosse Grond
Oppervlakte 01.12.70 hectare

Losse grond

Type land Grasland, bosperceel
Grondsoort Zand
Lees meer