Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. E.T.M. (Engelbert) de Bruijn RT/RM

Makelaar Agrarisch & Landelijk Vastgoed / Register Taxateur / Rentmeester / Onteigeningsdeskundige

edebruijn@aelmans.com
06 - 57 12 01 72
Locatie(s): Baexem, Vught

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

TERHEIJDEN - Lageweg 41

Tuinbouwbedrijf
Prijs op aanvraag
Bedrijfswoning: Ja, 1

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41 TERHEIJDEN - Lageweg 41
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Boomkwekerijbedrijf bestaande uit een vrijstaande bedrijfswoning met vrijstaande garage een tuindersschuur, opslagloods, venlokas, Rovero cabrioletkas, containerveld en open teeltgrond.

Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: septictank
TV aansluiting: via schotelantenne
Kozijnen: houten kozijnen
Isolatie: dubbel glas (2012)

Installaties
Centrale verwarming:via gasgestookte cv-ketel +/- 30 jaar (lucht heater)
Warm watervoorziening: bad geiser
Alarminstallatie (woonhuis): aanwezig incl. brandmelder en contract

Omschrijving
Het betreft een boomkwekerij, bestaande uit een woonhuis met vrijstaande garage, tuinderschuur, glasopstand, opslagschuur, foliekas, twee tunnelkassen, containervelden en teeltgrond met verdere aanhorigheden.

Indeling
• Begane grond
Hal met meterkast, toilet en toegang tot kantoor, woonkamer met open houten trap naar de 1e verdieping, terrasdeuren en stookpunt voor allesbrander, ruime keuken met keuken blok voorzien van spoelbak, magnetron, gasfornuis, afzuigkap, elektrische oven en Close-in boilers, twee provisiekasten, keukenmeubel voorzien van gasfornuis, oven, afzuigkap, dubbele spoelbak, natuurstenen aanrechtblad en diverse onder en bovenkastjes, achterentree / bijkeuken en berging met provisie kamer.

• Eerste verdieping
Overloop, vier slaapkamers met kastruimte, badkamer met grote dakkapel voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel en 2e toilet, ketelruimte met CV-ketel en geiser.

Garage/schuur
Een vrijstaande, in steen opgetrokken garage met zadeldak gedekt met pannen. De garage heeft een betonnen vloer. De afmetingen van de garage zijn ca. 6 m x 3 m met een houten uitbouw van ca. 5 m x 3 m. Achter het woonhuis zijn van steen een volière en een tuinschuurtje gebouwd. Woning goten en boeiboorden vernieuwd.

Tuinderschuur
Gebouwd in twee delen in afmetingen van:
A. 9 m x 18 m = ca. 162 m2, goothoogte ca. 3 m, nokhoogte ca. 3,9 m.
B. 8 m x 16 m = ca. 128 m2, goothoogte ca. 3,9 m, nokhoogte ca. 4,7 m.
Tussen deel A en deel B is van hout een tussenbouw gecreëerd.

Opslagloods
Bouwjaar omstreeks 1988, afmetingen ca. 7,5 m x ca. 12 m = ca. 90 m2. De zijgevels en de achterwand bestaan uit houten rabatdelen. De voorzijde is open. Het lessenaarsdak is gedekt met abc-golfplaten en ligt op stalen spanten. De loods is voorzien van een deels betonnen en deels klinkervloer.

Glazen kasopstanden
Type Venlo, bouwjaren omstreeks 1973 en omstreeks 1980. Afmetingen 40 m x 38,5 m =
ca. 1.540 m2, poothoogte 2,4 m. De kapbreedte is 3,2 m met een vakmaat van 6,4 m. De onderbouw bestaat uit gegalvaniseerde staanders op een betonnen voet en de bovenbouw bestaat uit een aluminium dek met een glasmaat van 1,65 m x 0,73 m. Beluchting via éénruits luchtramen aangedreven op een tandradsysteem. De zijgevels bestaan uit stalen roeden met enkelglas gevels. In de kas zijn twee kweekruimten gemaakt van totaal ca. 512 m2, waarvan één met verwarming van de bedden. De vloer van de kas bestaat uit beton met daarop het containerveld. Installaties: verwarming en beregening.

Rovero kas
Type Rovero cabriolet, bouwjaar 1991. Afmetingen 19 m x 38,5 m = 730 m2. De onderbouw bestaat uit gegalvaniseerde spanbogen met 6,4 traliesplant en de bovenbouw bestaat uit een kunststof golfplaten, die over elkaar heen kunnen schuiven, waardoor het dak open kan. Installatie: Wever zijluchting in 1 gevel (2009) en beregening.

Tunnelkassen
Twee tunnelkassen, oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1982, tezamen ca. 660 m2. De bouw bestaat uit spanbogen waarover de kunststof folie is gespannen. Installaties: beregening. De tunnelkassen staan buiten het bouwvlak en dienen op opzegging van de gemeente te worden verwijderd.

Containervelden
Diverse containervelden gelegen achter de bedrijfsgebouwen en gelegen voor en achter de Roverokas en de beide tunnelkassen met een totale oppervlakte van ca. 4.860 m2. De containervelden worden volautomatisch beregend en het water kan worden gecirculeerd.

Waterbassin
Stalen watersilo gebouwd in 2003 met een inhoud van ca. 250 m3. Het waterbassin heeft geen functie binnen de bedrijfsvoering.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de gemeente Drimmelen. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Agrarisch – 1’ met dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 2’.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Lees meer

Specificaties

Bedrijfswoning: Ja, 1
HoofdfunctieTuinbouwbedrijf
Lees meer

Downloads

Brochure Lageweg 41 te TERHEIJDEN (pdf)
De kaart wordt geladen…