Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. G.J. (Guus) de Bock Bedrijfsmakelaar

gdbock@aelmans.com
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

Heerlen - Akerstraat 19

Winkelruimte
€2.500,- per maand
Horeca: 225 m2
Winkelruimte: 545 m2

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Heerlen - Akerstraat 19 Heerlen - Akerstraat 19 Heerlen - Akerstraat 19 Heerlen - Akerstraat 19 Heerlen - Akerstraat 19 Heerlen - Akerstraat 19 Heerlen - Akerstraat 19 Heerlen - Akerstraat 19 Heerlen - Akerstraat 19 Heerlen - Akerstraat 19 Heerlen - Akerstraat 19
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

TE HUUR | COMMERCIËLE PLINT | HEERLEN

Complete commerciële plint, beschikbaar vanaf ca. 225 m²!

Prachtige winkel/kantoor/showroom (ca. 320 m²) + instapklare horecaruimte (ca. 225 m²), in de plint van dit commercieel object, waar vroeger electronicazaak ‘Vogelzang’ gehuisvest was.

Ca. 15 jaar geleden is de totale onroerende zaak getransformeerd naar een games/lounge/dinner concept genaamd ‘Superlativo’. Het is casco is toentertijd blijven staan. Werkelijk alle installaties zijn toen aangebracht, tot op heden onderhouden en van hoogwaardig niveau.

Zijde Putgraaf: instapklare horecaruimte (thans ingericht als restaurant) met eigen entree via een tochtportaal, een eigen patiotuin voor terras, instapklare gaar- en spoelkeuken, koel- en vriescellen, opslagruimten, bar en volumineus restaurant gedeelte. In overleg is de in het souterrain aanwezige cocktail- en pianobar ook te huur (groot ca. 488 m²).

Zijde Akerstraat: via eigen entree bereikbare commerciële ruimte, ideaal voor winkel/showroom/kantoor. Het voormalige casino is verwijderd, de ruimte wordt casco aangeboden.

Beide objecten zijn makkelijk te combineren tot een grote unit. Dit was 15 jaar geleden ook de opzet en heeft als zodanig enkele jaren als een grote unit gedraaid. Door de gevelhoge raampartijen heeft het restaurant alsmede de winkel bijzonder veel daglichttoetreding/etalagemogelijkheid. De plafonds zijn bovengemiddeld hoog. De aanwezige trap in de winkelruimte wordt verwijderd.

De ligging is ideaal aan de Akerstraat/Putgraaf, naast het grootste parkeerhuis van Heerlen. Stoppen kan voor de deur. Aanpalend wordt een grote binnenstedelijke herontwikkeling op poten gezet de komende jaren. Meer info hierover is op te vragen via ons kantoor. Het welbekende Pancratiusplein (terrassen, restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden) ligt op 1 minuut loopafstand in het verlengde van onderhavig object.

Het object is volledig verplichtingvrij. Oplevering is as-is, instapklaar.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen in het centrum van Heerlen op een markante, herkenbare locatie. Snelwegen A76 en A79 zijn op steenworp afstand gelegen. Zowel de op- en afrit van de autosnelweg richting Maastricht / Luik (A79) als de op- en afrit richting Heerlen / Eindhoven / Venlo zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Het NS station Heerlen CS is op loopafstand bereikbaar. Verder stoppen er recht voor de deur meerdere buslijnen.

PARKEREN :
Op eigen terrein zijn geen parkeerplaatsen gesitueerd. We treden graag in overleg over de mogelijke huur van deze parkeerruimte. Naast het object ligt een grote parkeergarage, beheerd door Q-park, alwaar parkeerabonnementen af te nemen zijn.

HUURGEGEVENS :
Huursom
Zijde Putgraaf (RESTAURANT): EUR 2.500,- per maand ex BTW.
Zijde Akerstraat (WINKEL/KANTOOR/SHOWROOM): Op aanvraag, scherpe en flexibele condities van toepassing.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder, op flexibele basis mogelijk.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI).

Huurovereenkomst
Standaard ROZ model (2015), verhuur als ware het casco.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Winkelruimte

Kenmerken

Horeca 225 m2
Winkelruimte 545 m2

Energie

Energielabel A

Voorzieningen

Parkeerplaatsen Geen
Lees meer