Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

HEERLEN - Beitel 110

BEDRIJFSRUIMTE
€369.000,- k.k.
Bedrijfshal: 180 m2

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110 HEERLEN - Beitel 110
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Aan de doorgaande weg van Heerlen/De Beitel richting Simpelveld ligt parallel aan de Beitel 110 deze vrijstaande bedrijfswoning met loods, werkplaats, bergingen en garages. Door de gunstige ligging is de toegankelijkheid enorm goed. De loods en ook de achterom is om de hoek toegankelijk middels eigen opritten. Vraag onze makelaar naar de mogelijkheden!

Algemeen:
Bestemming: Bedrijventerrein
Bouwjaar: 1980
Inhoud: ca. 1200 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 180 m²
Perceeloppervlakte: 964 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: aanwezig (uitgebreide meterkasten en verdeelkasten inclusief krachtstroom)
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: niet aanwezig / bovengrondse olietank in garage/loods)
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
Isolatie: dakisolatie
Muren: opgaand metselwerk in spouw uitgevoerd (ook de loods)

Installaties:
Centrale verwarming: middels Buderus (olie)


Indeling:

Kelder

De kelder is zowel inpandig als vanaf de buitenkant (zelfs met een voertuig) toegankelijk. De kelder heeft voldoende hoogte en biedt mogelijkheden voor zowel hobbymatig als ook zakelijk gebruik. De gehele woning is onderkelderd; enorm veel ruimte dus.

Begane grond

Via een looppad langszij is de voordeur en de hal bereikbaar. Centraal in het gebouw. De hal leidt zowel naar de kelder als naar de etage. Tevens is vanuit de hal het leefgedeelte bereikbaar. Levensloopbestendig nog wel,aangezien ook de slaapkamers en de badkamer zich op dit niveau bevinden. Verder een enorm grote betegelde woonkamer met open haard aan de voorzijde van de woning en aangrenzend een ruime (complete) leefkeuken aan de tuinzijde met toegang tot een groot overdekt terras van maar liefst ca. 25 m² met aangrenzend de tuin.

Etage

Op de etage zijn extra slaapkamers mogelijk. Thans is hier een kantoor en een barruimte ingericht voor ontspanning en eventueel de ontvangst van gasten.

Extern

Achter het gebouw bevindt zich de tuin. Er is een separate achterom uitgang in de zijstraat. Van hieruit zijn ook de bergingen/carports als ook de grote loods te bereiken (met toiletruimte). De loods is ruim 100 m²; de bergingen circa 40 m². Ook is er nog voldoende plaats op het buitenterrein.

Garage

Parkeren kan zowel in de garage die achterom onder het huis ligt als ook in de garage die links van de woning aan de frontzijde is gesitueerd. Ook hier met een eigen oprit die ook nog ruimte biedt aan twee auto's.

NOTE:
Deze vrijstaande levensloopbestendige woning is uitsluitend te gebruiken in combinatie met een eigen bedrijf, vanwege de ligging aan het industrieterrein De Beitel (Omgeven door andere bedrijven). Particuliere bewoning is derhalve niet financierbaar.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming BEDRIJFSRUIMTE

Kenmerken

Bedrijfshal 180 m2

Voorzieningen

Parkeerplaatsen Geen
Lees meer