Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

Heerlen - Beitel 90

Bedrijfsruimte
€1.500,- per maand

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90 Heerlen - Beitel 90
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Beschrijving:
Multifunctionele bedrijfsruimte. Het betreft een van oudsher zijnde carré boerderij, gelegen op bedrijventerrein De Beitel te Heerlen. Voorheen was in dit object de voormalige discotheek Peppermill gevestigd. De exploitatie van deze discotheek is enkele jaren geleden gestopt, derhalve staat het object momenteel leeg. Toekomstig gebruik als discotheek of horecagelegenheid heeft niet de voorkeur; gemeente Heerlen is bereidwillig om de bestemming te wijzigen naar ‘bedrijventerrein’, een en ander in lijn met de overige invullingen en bestemmingen in de directe nabijheid van dit object, op bedrijventerrein De Beitel. Met enige aanpassingen is dit object geschikt te maken voor een multifunctionele invulling.
De thans beschikbare ruimte betreft de kleine zaal. De grote zaal wordt op dit moment omgeturnd tot casino en aan de achterzijde zal educatie in rijvaardigheid worden geëxploiteerd.

Locatie:
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie op het industrie-handelsterrein "De Beitel". Dit industrieterrein huisvest met name middelgrote tot grote bedrijven en is gelegen nabij de op-en afrit van de autoweg N281 (stadsautoweg van Heerlen)
die direct aansluit op snelwegen A76 en A79, met optimale verbindingen naar Maastricht/Luik, alsmede Heerlen/Sittard/Chemeloten Aken.

Object:
Het object bestaat uit:
Bouwlaag -Omschrijving –Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond –nader in te vullen-ca. 500 m²
Eerste verdieping –nader in te vullen-ca. 150 m²

Indeling:
De huidige inrichting mag veranderd/verwijderd worden in overleg met verhuurder.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd. Huurder heeft de beschikking over het parkeerterrein aan voorzijde, aan de kant van de Sourethweg. Er zijn afspraken te maken met de rijschool en tevens biedt de openbare weg voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming:
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Beitel en Omgeving”, vastgesteld op 28-09-2016, gedeeltelijk bestemd als “Horeca”, met de functieaanduiding “horeca tot e met categorie 5” en gedeeltelijk de bestemming “Verkeer –verblijfsgebied” met de functieaanduiding “parkeerterrein”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor. Gemeente Heerlen is in principe bereidwillig om mee te werken aan een bestemmingswijziging naar bedrijfsdoeleinden.

Huurgegevens:
•Huurprijs: €1.500,-per maand.
•Huurtermijn: in overleg.
•Huurbetaling: Per maand vooruit.
•Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur
•Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
•Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten: nader te bepalen
Verhuur van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar. Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Bedrijfsruimte

Kenmerken

Voorzieningen

Parkeerplaatsen Geen
Lees meer

Downloads

Brochure Beitel 90 te Heerlen (pdf)