Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

Heerlen - Dautzenbergstraat 18

Winkelruimte
€1.450,- per maand
Winkelruimte: 82 m2

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Heerlen - Dautzenbergstraat 18 Heerlen - Dautzenbergstraat 18 Heerlen - Dautzenbergstraat 18 Heerlen - Dautzenbergstraat 18 Heerlen - Dautzenbergstraat 18 Heerlen - Dautzenbergstraat 18
pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Instapklare winkelruimte op een toplocatie in het centrum van Heerlen. De Dautzenbergstraat is gelegen in het winkelgebied van Heerlen én de modestraat bij uitstek. Samen met de Saroleastraaten de Promenade vormt de Dautzenbergstraat het A1 winkelgebied van Heerlen. In de directe omgeving zijn onder andere gehuisvest H&M, HEMA, Only, CottonClub, Ziengs, ANWB, Etos en vele andere landelijk opererende retailers, maar ook lokale toppers als Yvke, Deems, Outlaw en Moustache.

De instapklare winkelruimte beschikt over een frontbreedte van ca. 7 meter. Dubbele openslaande glazen toegangsdeuren vormen het entree. Het verkoopvloeroppervlak bedraagt ca. 77 m², daarnaast is er nog een kleine pantry en een toilet. Het object beschikt tevens over airconditioning en een meterkast voorzien van een elektra-, gas-en watermeter.

Het centrum van Heerlen is zeer goed toegankelijk vanaf de N281. Verder is NS-station Heerlen CS, waar het “Maankwartier” is gerealiseerd, binnen loopafstand bereikbaar.

De binnenstad van Heerlen vormt het koopcentrum van de regio Parkstad met ca. 240.000 inwoners. Verder telt Heerlen zelf ca. 87.000 inwoners (bron: CBS). Daarnaast zorgt de woonboulevard voor een grote passantenstroom, voor een groot deel zelfs afkomstig van over de Belgische en Duitse grens. Dit maakt Heerlen tot een kernwinkelgebied met volop kansen voor ondernemers.

Bereikbaarheid:
Diverse uitvalswegen richting het snelwegennet rond Parkstad Limburg zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid is verder enorm verbeterd met de aanleg van de nieuwe Buitenring.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag -Omschrijving –Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond –winkel -ca. 77 m²
Begane Grond –pantry/toilet/cv -ca. 5m²
Totaal ca. 82 m²

Parkeren:
Het centrum van Heerlen voorziet van voldoende (betaalde) parkeervoorzieningen.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´CityplanHeerlen´bestemd als ´gemengd´.Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Huurgegevens:
•Huurprijs: €1.450,-per maand
•Huurtermijn: in overleg.
•Huurbetaling: Per maand vooruit.
•Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur
•Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
•Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.
7

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwjaar 1990

Kenmerken

Winkelruimte 82 m2

Voorzieningen

Parkeerplaatsen Geen
Lees meer