Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. G.J. (Guus) de Bock MSc MRE

Vastgoedadviseur Bedrijfs Onroerend Goed (BOG)

gdbock@aelmans.com
06 - 21 24 21 09
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

Heerlen - Heerlerbaan 155

€325.000,- k.k.
Kantoorruimte: 100 m2
Horeca: 100 m2

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155 Heerlen - Heerlerbaan 155
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Horecaruimte met bovenwoning, gelegen op een zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg, voorzien van instap klaar opleveringsniveau en een prima uitstraling. Binnen in het pand tref je een oud bruincafé met een grote bar en diverse café attributen zoals een tafelvoetbalspel, een biljart en diverse dartbanen aan. Het café beschikt tevens over een extra ruimte die momenteel dienst doet als rookruimte. Tevens biedt de kelder ruime opslagmogelijkheden. Na overleg met en toetsing door de gemeente zijn andere bestemmingen zoals o.a. kantoor en bedrijfsdoeleinden bespreekbaar. Er zijn geen brouwerij- of speelautomatenverplichtingen.

Het bedrijf wordt met name door de lokale bevolking bezocht, kent marktconforme omzetten en rendementen. De dagen dat Roda JC thuis speelt worden extra hoge omzetten gerealiseerd. Het Parkstad Limburg Stadion, waar Roda JC zijn eredivisiewedstrijden speelt , ligt op loopafstand. De Roda Boulevard is drukbezocht en genereert, zowel door de week als in het weekend, grote bezoekersaantallen. Grote retailers zoals Decathlon, Hornbach, Albert Heijn enz. zijn hier gehuisvest. Daarnaast zijn er grote en goedlopende leasureformules aanwezig.

De bovenwoning is ruim en prima onderhouden. Heeft een mooie ruime keuken, een prima badkamer en diverse slaapkamers. Tevens beschikt het privégedeelte over een dakterras met serre en een via een vaste trap bereikbare grote zolder met diverse kamers.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen aan de Heerlerbaan, nabij de op- en afrit van de stadsautoweg van Heerlen (N281) met optimale verbindingen richting Heerlen, Aken (A76), Maastricht / Luik (A79), en richting Eindhoven / Amsterdam (A2). Bushaltes bevinden zich in de directe omgeving op loopafstand.

OBJECT : Het gebouw is ca. 100 m²

PARKEREN : Langs de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Heerlerbaan”, vastgesteld op 11-6-2007, bestemd als “Wonen Aaneengesloten”. Binnen deze bestemming is zijn diverse bedrijfsexploitaties toegestaan. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU : - Traditionele bouw met staal, steen en hout;
- Gevels bestaan deels uit metselwerk;
- Stalen dakconstructies voorzien van isolerende beplating en een dekking van stalen geprofileerde dakplaten;
- Meterkast voorzien van elektra-, gas-, watermeter, krachtstroominstallatie, riolering en telecommunicatie;
- Individuele centrale verwarming (combi-ketel), airconditioning;
- Binnen in café ca. 45 zitplaatsen;
- Terras aanwezig, ca. 15 zitplaatsen.
- Inventaris, goodwill en handelsnaam ter overname aangeboden.

VRAAGPRIJS : EUR 325.000,- k.k.

KADASTER :
Kadastraal bekend gemeente Heerlen, sectie K, nummer 2912, grootte 174 m².


Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien
als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Brochure
Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Uitnodiging
Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt, aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Bezichtiging
Een bezichtiging is geheel vrijblijvend en wordt alleen gepland via ons kantoor of de makelaar. Wij maken hier graag voldoende tijd voor vrij. Een bezichtiging is ook voor de verkoper/verhuurder een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen (zowel positief als negatief) binnen een week na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1933

Kenmerken

Kantoorruimte 100 m2
Horeca 100 m2

Voorzieningen

Parkeerplaatsen Geen
Lees meer