Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. G.J. (Guus) de Bock Bedrijfsmakelaar

gdbock@aelmans.com
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

Heerlen - In de Cramer 37

Bedrijfsruimte
Prijs op aanvraag
Huurprijs op aanvraag
Bedrijfshal: 5.640 m2

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Heerlen - In de Cramer 37 Heerlen - In de Cramer 37 Heerlen - In de Cramer 37 Heerlen - In de Cramer 37
pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

BUILT-TO-SUIT | BEDRIJVENTERREIN IN DE CRAMER | HEERLEN

Nieuwbouw ‘built-to-suit’ project op een absolute A1 (zicht)locatie te Heerlen.
Deze internetvermelding is een uitnodiging tot gesprek met ontwikkelaar JPO. JPO heeft Aelmans verzocht een passende koper/eindgebruiker te zoeken voor het nieuw te bouwen project aan de stadautoweg van Heerlen (N281), onder de rook van Nederlands grootste woon-en meubelboulevard.

Het betreft hier een zogenaamd built-to-suit project, ideaal voor branches als automotive, (toeleverings)industrie/productie, verlengde van de woonboulevard, huis/tuin/keuken, machines, hobby, hoogwaardige technieken en medisch/technologisch maar daarnaast ook voor bijvoorbeeld de logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in last-mile-delivery. De bestemming is breed, bedrijven van milieucategorie 1 t/m 3 zijn hier toegelaten evenals detailhandel in volumineuze goederen.

Dit project zal gerealiseerd worden op bedrijventerrein ‘In de Cramer’, vernoemd naar de voormalige steenfabriek die hier gevestigd was. Tegenwoordig is het een modern en duurzaam bedrijventerrein waar veel verschillende soorten bedrijfsexploitanten zich vestigen. Tel daar de bijzonder gunstige ligging ten opzichte van het centrale bedrijventerrein bij op, alwaar de woon/meubelboulevard met o.a. een IKEA onderdeel vanuit maakt, dan resulteert dit in een courante locatie voor menig ondernemer.

In bijgaande brochure treft u een variant van een mogelijke invulling op deze plek. Dit is echter niet limitatief. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Built-to-suit, dus op maat gesneden voor uw onderneming specifiek.

Basiskenmerken:
•Adres: In de Cramer 37, 6411 RS Heerlen
•Bouwjaar: 2023/2024
•Gebruik: Bedrijfshallen, logistiek, distributie, productie, cityhub, detailhandel in volumineuze goederen, op-en overslagslag, last-mile-delivery
•Gebouwoppervlakte: Variabel, afhankelijk van uw gewenste invulling
•Gebouwhoogte: 10 meter
•Perceeloppervlakte: ca. 10.680 m²
•Aanvaarding: In overleg

Het gebouw* bestaat uit:
Getoonde bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond - bedrijfsruimte - ca. 4.420 m²
Begane Grond - kantoor - ca. 260 m²
1ste verdieping - mezzanine - ca. 960 m²

Totaal ca. 5.640 m²

*Dit betreft slecht een voorbeeld/optie. Er zijn meerdere varianten mogelijk.

Bestemming:
Voor onderhavige locatie geldt het bestemmingsplan “Antwerpen en Eikenderveld”. Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven uit milieucategorie 1, 2 en 3 toegestaan.
Deze bestemming is ideaal voor organisaties in verschillende soorten branches zoals logistiek, automotive, (toeleverings)industrie/productie, verlengde van de woonboulevard, huis/tuin/keuken, machines, hobby, hoogwaardige technieken en medisch/technologisch.

Locatie:
Het object is gelegen op het industriehandelsterrein “In de Cramer” te Heerlen, direct aan de N281 (stadsautoweg). Het bedrijventerrein heeft een centrale ligging tussen Heerlen centrum en de populaire woonboulevard van Heerlen. Diverse uitvalswegen richting het snelwegennet rond Parkstad Limburg zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Het bedrijventerrein ligt nabij op/afrit aan de A76 (snelweg) en A79 (snelweg) met daarnaast de Buitenring als ringweg rondom de Parkstad-gemeenten.

Heerlen maakt deel uit van het samenwerkingsverband Parkstad Limburg waar ca. 255.000 mensen wonen en biedt een uitstekende directe verbinding met Duitsland en België als achterland.

Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein ook goed bereikbaar. De busverbindingen richting Heerlen stoppen binnen loopafstand. Daarnaast is het treinstation Heerlen – In de Cramer recht tegenover onderhavige locatie gelegen. Vanaf deze locatie is een enorm verzorgingsgebied optimaal te bereiken.

DE WEERGEGEVEN AFBEELDINGEN ZIJN GEBASEERD OP EEN MOGELIJKE INVULLING. HIERAAN KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND!

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Bedrijfsruimte

Kenmerken

Bedrijfshal 5.640 m2

Voorzieningen

Parkeerplaatsen 30 (niet overdekt)
Lees meer