Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. G.J. (Guus) de Bock MSc MRE

Vastgoedadviseur Bedrijfsmatig Onroerend Goed (BOG)

gdbock@aelmans.com
06 - 21 24 21 09
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

HEERLEN - In de Cramer 52

Bedrijfsruimte
€1.200,- per maand

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52 HEERLEN - In de Cramer 52
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

SAS Autoshop zoekt buren!
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe vestiging van SAS autoshop op deze locatie. Daarnaast mogen wij nog ca. 6 separate units te huur aanbieden. Dit zijn representatieve, courante bedrijfsunits op een toplocatie. Bestemmingsplan-technisch is bedrijvigheid alsmede detailhandel in volumineuze goederen toegestaan. Zodoende kunt u als ondernemer zijnde veel kanten op.

De units beschikken over overheaddeur(en), solide betonvloeren, sommige units met entresolvloer en enkele parkeerplaatsen per unit. De bedrijfsruimtes kunnen eventueel worden gekoppeld. Unit G beschikt over een eigen toilet en keukenblok. Indien gewenst is het mogelijk om ook in de andere units toiletten en/of keukenblokken aan te leggen. Over het gehele terrein is er camerabewaking en individuele alarminstallaties kunnen worden verzorgd.

De units zijn uitermate goed bereikbaar met openbaar vervoer of eigen auto. Deze locatie ligt onder de rook van de meubelboulevard (IKEA, Gamma, Praxis, Stox etc.). De op- en afrit van de stadsautoweg Heerlen zijn op steenworp afstand gesitueerd.

Locatie:
Het object is op gelegen op het industriehandelsterrein “In de Cramer” te Heerlen. Het bedrijventerrein heeft een centrale ligging tussen Heerlen centrum en de populaire woonboulevard van Heerlen. Het bedrijventerrein ligt nabij op/afrit aan de stadsautoweg van Heerlen (A76). Tevens is het bedrijventerrein op korte afstand van de autosnelweg de A2 en de A79. Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein ook goed bereikbaar. De busverbindingen richting Heerlen stoppen binnen loopafstand. Daarnaast is het treinstation Heerlen –In de Cramer op loopafstand bereikbaar. Vanaf deze locatie is een enorm verzorgingsgebied optimaal te bereiken.

Object:

Het gebouw bestaat uit:
Bedrijfsunit Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Unit C - Begane grond - ca. 315 m²
Eerste verdieping ca. 150 m²
Unit D – Begane grond - ca. 172 m²
Unit E – Begane grond - ca. 212 m²
- Eerste verdieping ca. 175 m²
Unit F – Begane grond - ca. 160 m²
Eerste verdieping ca. 125 m²
Unit G – Begane grond - ca. 202 m²
Totaal ca. 1.511 m²

Parkeren:
Iedere unit beschikt standaard over ca. 2 à 3 parkeerplaatsen aan de voorzijde van de unit. Indien nodig zijn meerdere parkeerplaatsen zijn op aanvraag beschikbaar.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Antwerpen en Eikenderveld´bestemd als ´Bedrijven´. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

Huurgegevens:
Huurprijs:
Unit C € 2.800,- per maand excl. btw en servicekosten.
Unit D € 1.200,- per maand excl. btw en servicekosten.
Unit E € 1.900,- per maand excl. btw en servicekosten.
Unit F € 1.400,- per maand excl. btw en servicekosten.
Unit G €1.500,- per maand excl. btw en servicekosten.

Servicekosten t.b.v. onderhoud terrein en gebouwgebonden installaties: € 5,- per m² per jaar excl. btw.
Voorschotbijdrage gas, water, elektra: € 15,- per m² per jaar excl. btw (periodieke nacalculatie).

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Bedrijfsruimte

Kenmerken

Voorzieningen

Parkeerplaatsen Geen
Lees meer